to bądz lepszy od wfisty i powiedz jak jest chociaż żebro po łacinie ? albo co wiesz o antropomotoryce ogólnie, bądz biochemi ? może przemiany triacylogiceroli ? coś wiesz ? hmm, a to właśnie jest na biochemii na AWFie a poza tym Wychowanie w szkole to tylko cząstka całego AWFu żal mi Ciebie ( pewnie gruby człowieku po LO bądź (ałć - gimnazjum))
Na każdym kierunku uczysz się czegoś pożytecznego,ale akurat AWF to słaby przykład.Może jeszcze jesteś na w-f?
Mam kilku kolegów na jednym z lepszych (tak mówią w świecie) W Polsce AWF-ów i tak się składa,że tam nie trzeba za wiele robić.
Ogólnie chodzi o to żeby dużo pić,zdać test Coopera,a zaliczenia z anatomii i teorii wyglądają tak,że lepiej nie opowiadać.Jednym zdaniem można powiedzieć,że baaardzo ciężko stamtąd wylecieć i masz kilka lat melanżu na koszt rodziców.Pozdrawiam
a ja alkoholikiem
Bycie moderatorem +40 do piw za suchy jak cynamon tekst. Aż kurwa dławi, taki suchy...
A co do filmiku to połowa to nie sport tylko jakieś jebnięcie. Sport ma być zdrowy, a nie powodować urazy lub śmierć.
Bycie moderatorem +40 do piw za suchy jak cynamon tekst. Aż kurwa dławi, taki suchy...
A co do filmiku to połowa to nie sport tylko jakieś jebnięcie. Sport ma być zdrowy, a nie powodować urazy lub śmierć.
Dla niektórych pobieganie to za mało, stąd też sporty ekstremalne. Sam bardzo lubię pokopać sobie w piłkę, ale jazda crossem to zupełnie co innego i zdecydowanie więcej przy tym adrenaliny, więc nie bardzo widzę sens w Twojej wypowiedzi.
Ale nie bój się, przed komputerem nic Ci się nie stanie
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.to bądz lepszy od wfisty i powiedz jak jest chociaż żebro po łacinie ? albo co wiesz o antropomotoryce ogólnie, bądz biochemi ? może przemiany triacylogiceroli ? coś wiesz ? hmm, a to właśnie jest na biochemii na AWFie
Na chuj Ci wiedziec jak jest zebro po lacinie skoro bedziesz w najlepszym przypadku w-fista ? Przemiany z biochemii tez Ci zapewne beda potrzebne przy ustawianiu siatki dzieciakom w szkole
Na chuj Ci wiedziec jak jest zebro po lacinie skoro bedziesz w najlepszym przypadku w-fista ? Przemiany z biochemii tez Ci zapewne beda potrzebne przy ustawianiu siatki dzieciakom w szkole
Takie wyliczanki to już można zacząć od szkoły podstawowej na chuj plastyka, jak nie będę malarzem? Na chuj muzyka, jak nie lubię śpiewać?
śmieszy mnie ten gupi stereotyp - AWF - Wfista i koniec na prawde śmieszne to jest, no ale co tam wkońcu bycie trenerem instruktorem to gorsza praca i mniej płatna od robola na budowie POZDRO dla was
Bo KAZDY kto nie poszedl na AWF, to na pewno zostanie robolem na budowie, kurwa mac, idiota. Myslisz jak te tepe cepy z rzadu i telewizji - kto nie jest za PO, to jest za PiSem
śmieszy mnie ten gupi stereotyp - AWF - Wfista i koniec na prawde śmieszne to jest, no ale co tam wkońcu bycie trenerem instruktorem to gorsza praca i mniej płatna od robola na budowie POZDRO dla was
Powiedz mi co to jest mieć 3-4 godziny zajęć 3 dni w tygodniu? To jest jakaś kpina.Jeszcze taki student AWF jak przyjdzie sesja uwali jakiś wykład i potem płacze,że ile to on ma nauki (czasami nawet jedna książka!).
Nie myśl,że jestem przeciwnikiem sportu w ogóle,wręcz przeciwnie.Uwielbiam sport i uwielbiam go uprawiać,ale nie wal tutaj ściemy jak to na AWFie jest dużo nauki,i jak to ciężko się tam utrzymać.
Po primo: co to znaczy "daj"? Im ktoś dał? No może sponsorzy, ale żeby mieć sponsora będąc sportowcem, to trzeba być na prawdę zajebiście dobrym. Nasi paraolimpijczycy sami zarabiają na siebie. Takie gówniarzerskie podejście: "daj". A zarób se.
Po secundo: A na ki chuj Ci 10 tysięcy miesięcznie i po co stawać się jednym z nich? Wydaj 150zł na buty i następne 150zł na strój i możesz zacząć biegać. A jak Ci nie pasuje bieganie, to uzbieraj 2000 na rower górski i zacznij jeździć, albo 200 - 300 na łyżworolki. A jak i to za drogo, to 50 zł na kąpielówki i okulary do pływania oraz 100zł co miesiąc na talon na basen. Tu nie chodzi o to, żeby być zaraz wyczynowcem, tylko zamiast pierdolić farmazony na sadisticu, to ruszyć dupsko i uzależnić mózg od endorfiny
PS. Żeby nie było: biegam 4 x w tygodniu po 10 km, a w dni kiedy nie biegam to katuję rower; na swojego "górala" (kupiony na raty) wydałem więcej kasy niż na swój pierwszy samochód, a na wiosnę startuję w maratonie. I nie pierdolcie ludzie, że nie macie czasu: 15 minut mniej na FB, 15 minut mniej na sadisticu i jest już pół godziny, żeby pójść pobiegać.
Ja zamiast roweru wolałem wziąść mieszkanie na raty i się zarzynam każdego jebanego dnia aby mi komornik nie zawitał na wycieraczce, jak się wyprowadzisz od starcyh a czas już ( 29lat ) to wrócimy do tematu
Ja zamiast roweru wolałem wziąść mieszkanie na raty i się zarzynam każdego jebanego dnia aby mi komornik nie zawitał na wycieraczce, jak się wyprowadzisz od starcyh a czas już ( 29lat ) to wrócimy do tematu
I tak ma 80% ludzi w Polsce, ja pierdole, panstwo powinno jakos pomagac ludziom w dostaniu mieszkania, tak aby kredyt na mieszkanie byl juz w chuj ostatecznoscia, a nie starasz sie, zapierdalasz na 3 etaty i chuj, martwisz sie tylko zeby nie zajebac sie w pracy, bo komornik moze wleciec... A taki chuj, co chleje codziennie, nie pracuje, robi bachory, dostaje z opieki mieszkanie, zaplacone rachunki, zarcie i kase, bo "mu sie nalezy", ja pierdole
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów