Sverige napisał/a:
Do poligon.
Przecież ty nie zrozumiesz zdania złożonego. I tobie podobni też nie. A z tobą jak z debilem-tylko na piziomie debila masz większe doświadczenie.
O widzisz juz ci się udało kutafonie, robisz podtępy! Tak trzymaj, moze cie partner w dupe zapnie.
Sverige napisał/a:
Typowy faszystowski debil z ciebie .
Nie mam nic do homo...i xałego LGBT. Szybciej im podam rękę niż tobie. Nie jestem gejem, znam wielu i muszę stwuerdzić że i tu i tu jest mnóstwo ok ludzi i mnóstwo debili. Za to wiedz ciołku że tym się nie można zarazić-bo to nie choroba. Jak tak was próbuję czytać (bo tego się nie da przeczytać w całości) to cieszę się że wyjechałem z tego kurwidołka polską zwanego. Kiście się sami w tym waszym faszystowskim syfie.
Ale się rozpisałeś, to lubie, te lewackie szczekanie spierdolonego umysłu. Czy ktoś pisał ze homo można sie zarazić? Widac jak ładnie jesteś pojechany, odpowiadsz na nieistniejace argumenty, jak dzban IOI.
Przypomne tylko że jest wile chorób którymi nie mozna sie zarazić. Np schizofrenia..
SQRW3L_ponury napisał/a:
zdeklarowanych dewiantów z portalu sadystycznego dla których zajebywanie ludzi i zwierzat jest cacy ale mozliwosc zakupu kondonów i żeli przez nastolatki to srom i hanba - bo tak im wdrukował w puste cebany członek organizacji dla kótrej krycie pedifili to norma
Ten to się dopiero zorientował na jakim portalu jest. Ja pierdole co za szybki Gomez.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.