📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
ksero napisał/a:
Dokładnie, a ile razy od ojca się dostało wpierdol, bo przyszło się za późno, albo nie przyszło na obiad. To było przynajmniej 10lat temu, jak jeszcze sędziowałem i zdarzało się, że trzeba było jechać do południa posędziować juniorów, to przyjeżdżali w 7, może 8. Z trenerami rozmawiałem, to Oni jeździli do domów prosić się, żeby chłopaki na mecz pojechali. Co za starych czasów człowiek chciał grać, a jak go trener nie wziął to z płaczem wracał do domu.
moze takie gnidy i patusy jak ty dostawaly wpierdol od ojca bo ja nie, a teraz to pewnie sędziują ale twoją przyszłą odsiadkę w pierdlu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów