📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
to jest pizdec suka blać
hehehehe
hehehehe
I tak lepiej niż u nas w Polsce. Młode pokolenia słabną. Żyją w wirtualnym, sztucznym świecie. Wiecznie wpatrzeni w świecące ekrany.
Mój sąsiad mówi do dzieciaków jak czegoś nie chcą zrobić "Zrób to bo wyjdziesz n dwór". Mi koledzy musieli drabinę podsadzać jak przez okno wychodziło, bo brakowało kogoś do gry w piłkę, bo było ognisko, bo coś się działo.
Mój sąsiad mówi do dzieciaków jak czegoś nie chcą zrobić "Zrób to bo wyjdziesz n dwór". Mi koledzy musieli drabinę podsadzać jak przez okno wychodziło, bo brakowało kogoś do gry w piłkę, bo było ognisko, bo coś się działo.
Hahaha, Halman zrobiłeś mi dzień... Dzięki
Dziobal123 napisał/a:
Hahaha, Halman zrobiłeś mi dzień... Dzięki
Nie mogę się doczekać tych ujemnych piw
Czyli nie tylko siedzą w fabrykach
Wyjątkowo pozytywny film. Może trochę nie pasujący do tematyki portalu ale kto by się czepiał.
Lobo24 napisał/a:
I tak lepiej niż u nas w Polsce. Młode pokolenia słabną. Żyją w wirtualnym, sztucznym świecie. Wiecznie wpatrzeni w świecące ekrany.
Dokładnie, a ile razy od ojca się dostało wpierdol, bo przyszło się za późno, albo nie przyszło na obiad. To było przynajmniej 10lat temu, jak jeszcze sędziowałem i zdarzało się, że trzeba było jechać do południa posędziować juniorów, to przyjeżdżali w 7, może 8. Z trenerami rozmawiałem, to Oni jeździli do domów prosić się, żeby chłopaki na mecz pojechali. Co za starych czasów człowiek chciał grać, a jak go trener nie wziął to z płaczem wracał do domu.
i oni startują na olimpiadzie
RobsoN napisał/a:
Nie mogę się doczekać tych ujemnych piw
Daj spokój. Przecież on sobie sam takie komentarze stawia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów