📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ja bym dał mu pierwsze klej pod ręce
Słabej jakości zarzutka. Nigdy nie widziałem żeby jakiś ekopizduś "protestował" w pojedynkę. Poza tym to BMW to M2.
Ustawił się, tak samo jak ten film
goral__ napisał/a:
bmw m2
Carnage666 napisał/a:
Słabej jakości zarzutka. Nigdy nie widziałem żeby jakiś ekopizduś "protestował" w pojedynkę. Poza tym to BMW to M2.
IncooFukOfff napisał/a:
Jakie opisu z pudelka? to jest M2
Sami fachowcy od BMW. Myślicie, że kogoś ta cyferka szczególnie obchodzi?
To max we łbie na co stać kierowcę bawarki.
Dokładnie tak jak czarnuchy, ciapaki, muslimskie ścierwa itd. Zawsze stadem na jedną, dwie ofiary.
Dokładnie tak jak czarnuchy, ciapaki, muslimskie ścierwa itd. Zawsze stadem na jedną, dwie ofiary.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów