📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Odwierty górnicze w czasie poza pracą
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Spojrzenie typu : kurwa stara mnie zajebie...
Chyba bardziej chciał się kreta pozbyć albo chciał przekopać ogródek
Widok z perspektywy mrówek.
Swoją drogą jak sobie przypomnę, że ostatnio ogródek przekopywałem i jak się przy tym męczyłem...
Swoją drogą jak sobie przypomnę, że ostatnio ogródek przekopywałem i jak się przy tym męczyłem...
Operacja się udała. Starego wkurwiały kretowiska to zrobił jedno wielkie kretowisko. I już nic nie zakłóca widoku kretowiska na trawniku.
Każdy kto ma ogród to wie, że człowieka do takiej ostateczności może skłonić tylko kret. Jebany podziemny szczur, który rozpierdoli Ci caloroczną pracę! Mrówki.. Serio?
co on tam kurwa butanu najebał?
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Centurionero napisał/a:
Każdy kto ma ogród to wie, że człowieka do takiej ostateczności może skłonić tylko kret. Jebany podziemny szczur, który rozpierdoli Ci caloroczną pracę! Mrówki.. Serio?
Z miejsca z którego wziąłem materiał, opis dotyczył mrówek.
właśnie coś u somsiada słyszałem, ale pomyślałem że znowu żone ustawia do pionu. A on na zime przekopuje ogródek.
ło ja cie pierdole panie, nie spodziewałem się hahaha, gdzie ja moge ogladac najsmieszniejsze rzeczy swiata i sie sam do siebie na glos nie zasmieje tak tu wybuchlem smiechem haha XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów