📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wnuczek chciał zrobić dziadzia na wnuczka, a to dziadzia zrobił wnuczka na kulkę.
Halman piwko, całościowo za soundtrcki!
Halman piwko, całościowo za soundtrcki!
Na Te Austriackie dziadygi trza uważać
wwwj napisał/a:
On go zastrzelił czy to stun gun ?
Ty tak serio, czy żartujesz? Przecież Hal podał link do info.
wwwj napisał/a:
On go zastrzelił czy to stun gun ?
Dziadek go podziurawił, wnuczek dostał 5 pestek. Prawdopodobnie nie pierwszy taki jego wybryk skoro dziadzia się uzbroił.
35i napisał/a:
Ty tak serio, czy żartujesz? Przecież Hal podał link do info.
Tłumaczenie ze źródła: "Wrażliwe obrazy: dziadek musiał zabić wnuka, aby uratować mu życie"
Ciekawe co we łbach czarnuchów się wzięło
w kółko to kopanie. Jak nie po kimś, to w coś.
w kółko to kopanie. Jak nie po kimś, to w coś.
Chyba spoko w sumie
Jakoś tak fajniej jak agresor obrywa niż napadnięty.
Jakoś tak fajniej jak agresor obrywa niż napadnięty.
Ja jebię, ale można spierdolić dobry kawałek. Z tym coverem to na harda bardziej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów