📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
zwierzak30 napisał/a:
A mnie zawsze mówili.
-Cicho,bo kurwa ryby wypłoszysz.
A co do łowczyni. Skowyrna taka.
nie spermij
Kurza stopa! Dałbym się złowić.
nie rozumiem bab - w samej zwykłej bieliźnie to się wstydzą i zakrywają, ale już w stroju kąpielowym ledwo zakrywającym pizde i cyce - no problem
Żaden normalny facet nie rozumie baby tylko pizdy w rurkach bo mają podobną ilość estro
croyna napisał/a:
nie rozumiem bab - w samej zwykłej bieliźnie to się wstydzą i zakrywają, ale już w stroju kąpielowym ledwo zakrywającym pizde i cyce - no problem
Bo bielizna jest częścią garderoby ktora z założenia ma być ukryta więc jest intymna, A strój kąpielowy jest z założenia po to żeby się w nim pokazywać więc dziewczyny się nie wstydzą.
Miałem dzis nie walić....kurwaaa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów