Wegański bankiet Just Stop Oil został zrujnowany po tym, jak żartownisie uruchomili alarmy gwałtu ukryte w balonach wypełnionych helem.
Eko-aktywiści zorganizowali wczoraj wspólny posiłek w Heritage and Arts Centre w Bow we wschodnim Londynie.
Jednak żartownisie z YouTube, Josh Pieters i Archie Manners, zepsuli to wydarzenie i opowiedzieli, jak zepsuli kolację swoim 1,4 milionom subskrybentów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Stop-oil go nienawidzą! Kliknij i sprawdź jak jednym prostym trikiem...
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najbardziej dziwi mnie to że jest taki alarm gwałtu ..... Widzicie co te kurwy zrobiły z tą krainą .....
Halman napisał/a:
efekt wklejenia tłumaczenia automatycznym translatorem przez typka który się szczyci że zna perfekt angielski
A co to za umiejetność w tych czasach znać płynnie język angielski. Kontakt z tym językiem masz od wczesnej podstawówki.
~maderfakermen napisał/a:
ty się lamusie polskim naucz najpierw posługiwać.
Dodam tylko od siebie, że nie jesteśmy na konferencji lingwistów i każde tłumaczenie jest dobre jeśli rozumiemy o co chodzi. A "rape alarm" chyba nie ma bezpośredniego odpowiednika w polskim języku, chociaż widziałem "alarm osobisty".
Stonka napisał/a:
A co to za umiejetność w tych czasach znać płynnie język angielski. Kontakt z tym językiem masz od wczesnej podstawówki.
Jest to umiejętność nieosiągalna dla większości posługujących się językiem. 90% osób twierdzących, że zna biegle angielski, faktycznie zna go na poziomie ledwo komunikatywnym.
PIs napisał/a:
Co to kurwa jest alarm gwałtu?
taki breloczek co dzieci mają przy plecakach co robi bardzo głośny alarm i płoszy pedofila albo przyciąga uwagę ludzi w pobliżu.
Wiatrówka by się przydała
ale kuurwa jak wykombinowali haha
Niech się parchy poczują jak ci, którym blokują drogi. Cały ten pierdolnik razem z nimi szczelnie zamknąć i podpiąć im rurę ze starego diesla. Do rana by było po Stop Oil
RoboCat napisał/a:
a teraz sie obraza hipokryci z stop oil ze ktos im popsul plany.....
żydy imprezują w zrujnowanym kościele chrześcijańskim. Jebać te kurwy zawsze i wszędzie.
Szanuję jak pojebon.
Dobra, przyznam ze mi siępomysłz tym trolingiem bardzo podoba, pomysłowo
REsadER napisał/a:
znam lepszy sposób na stop oil
"Złodziej ropy zamieniony w dzieło sztuki"
Dlaczego on trzyma wał korbowy na głowie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów