18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sposób na stop oil
~Velture • 2023-07-25, 10:15
Stop-oil go nienawidzą! Kliknij i sprawdź jak jednym prostym trikiem...

Cytat:

Wegański bankiet Just Stop Oil został zrujnowany po tym, jak żartownisie uruchomili alarmy gwałtu ukryte w balonach wypełnionych helem.

Eko-aktywiści zorganizowali wczoraj wspólny posiłek w Heritage and Arts Centre w Bow we wschodnim Londynie.

Jednak żartownisie z YouTube, Josh Pieters i Archie Manners, zepsuli to wydarzenie i opowiedzieli, jak zepsuli kolację swoim 1,4 milionom subskrybentów.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
silwerbalk 2023-07-25, 12:23 1
Najbardziej dziwi mnie to że jest taki alarm gwałtu ..... Widzicie co te kurwy zrobiły z tą krainą .....
Zgłoś
Stonka 2023-07-25, 12:26 3
Halman napisał/a:

efekt wklejenia tłumaczenia automatycznym translatorem przez typka który się szczyci że zna perfekt angielski

A co to za umiejetność w tych czasach znać płynnie język angielski. Kontakt z tym językiem masz od wczesnej podstawówki.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-25, 12:35 1
~maderfakermen napisał/a:

ty się lamusie polskim naucz najpierw posługiwać.

Dodam tylko od siebie, że nie jesteśmy na konferencji lingwistów i każde tłumaczenie jest dobre jeśli rozumiemy o co chodzi. A "rape alarm" chyba nie ma bezpośredniego odpowiednika w polskim języku, chociaż widziałem "alarm osobisty".
Zgłoś
Buddaa09 2023-07-25, 13:01 7
halman to największy burak na tym portalu
Zgłoś
Budrys2000 2023-07-25, 13:37
Stonka napisał/a:

A co to za umiejetność w tych czasach znać płynnie język angielski. Kontakt z tym językiem masz od wczesnej podstawówki.

Jest to umiejętność nieosiągalna dla większości posługujących się językiem. 90% osób twierdzących, że zna biegle angielski, faktycznie zna go na poziomie ledwo komunikatywnym.
Zgłoś
Kurisu 2023-07-25, 13:40 1
PIs napisał/a:

Co to kurwa jest alarm gwałtu?

taki breloczek co dzieci mają przy plecakach co robi bardzo głośny alarm i płoszy pedofila albo przyciąga uwagę ludzi w pobliżu.
Zgłoś
RobDeMay 2023-07-25, 15:50 10

To by wystarczyło, ale oni są zbyt glupi na taką technologie
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2023-07-25, 18:09
Wiatrówka by się przydała

Niezmanipulowany
Zgłoś
WeldAttack 2023-07-25, 18:39 1
ale kuurwa jak wykombinowali haha
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-07-25, 19:38 6
Niech się parchy poczują jak ci, którym blokują drogi. Cały ten pierdolnik razem z nimi szczelnie zamknąć i podpiąć im rurę ze starego diesla. Do rana by było po Stop Oil
Zgłoś
mazga50 2023-07-25, 20:26
RoboCat napisał/a:

a teraz sie obraza hipokryci z stop oil ze ktos im popsul plany.....

żydy imprezują w zrujnowanym kościele chrześcijańskim. Jebać te kurwy zawsze i wszędzie.
Zgłoś
~mg_schutze 2023-07-25, 23:49
Szanuję jak pojebon.

minds.com/Konflikty/
Zgłoś
outline 2023-07-25, 23:52 1
Dobra, przyznam ze mi siępomysłz tym trolingiem bardzo podoba, pomysłowo
Zgłoś
PR0boszcz 2023-07-26, 0:38
REsadER napisał/a:

znam lepszy sposób na stop oil
"Złodziej ropy zamieniony w dzieło sztuki"

Dlaczego on trzyma wał korbowy na głowie ?
Zgłoś
Kamaellos 2023-08-01, 13:34
RobDeMay napisał/a:

To by wystarczyło, ale oni są zbyt glupi na taką technologie

jaka jarzębina? Zielone mirabelki alias guguła
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów