📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypił flaszkę i wsiadł za kółko. Zły człowiek.
ֺchlor napisał/a:
Wypił flaszkę i wsiadł za kółko. Zły człowiek.
nie jest pokazane czy to on prowadzi...
może pusta flaszka siedziała za kierownicą?
ale mi smaka narobił idę się nakurwić
To nie jest jego pierwszy filmik o takiej tematyce
sadistic.pl/norweski-hardcor-i-jego-sekret-vt66981.htmcomments
sadistic.pl/norweski-hardcor-i-jego-sekret-vt66981.htmcomments
brylant1412 napisał/a:
ale mi smaka narobił idę się nakurwić
też obudzisz flaszkę i wyciągniesz ją z łóżeczka?
Moderator znowu się sra więc napiszę całym zdaniem. Pan na filmie wyżej to nikt inny jak Apetor, którego całkiem niezłe filmy można znaleźć na YT. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Na chłodzie sie nachla wódy, zadowolony. Mogli nakręcić jak wszedł potem do ciepłego pomieszczenia
Cytat:
Na chłodzie sie nachla wódy, zadowolony. Mogli nakręcić jak wszedł potem do ciepłego pomieszczenia
Jak to modne na Półwyspie Skandynawskim, np. do sauny?
po pierwszym 0,7 wytrzymał po drugim juz by powiedział nie jestem samochodem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów