📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Podobna do Gwit...
I tu pojawia się pytanie czy jest to babka czy chłop
SandaczPL65 napisał/a:
I tu pojawia się pytanie czy jest to babka czy chłop
Ściągaj majty i wal śmiało. Jak to się mawia - raz w dupę to nie pedał to i przy waleniu też może być
Kto mi wytlumacze dlaczego samice malp to w wiekszosci lyse malpy z parukami? W wyniku watpliwej ewolucji zatracily owlosienie na pustym lbie?
dance4life napisał/a:
Kto mi wytlumacze dlaczego samice malp to w wiekszosci lyse malpy z parukami? W wyniku watpliwej ewolucji zatracily owlosienie na pustym lbie?
One mają włosy, ale o takiej strukturze, że bardzo łatwo się one kruszą i łamią, przez co bardzo ciężko jest je zapuścić na jakąkolwiek rozsądna długość. Dlatego albo noszą peruki, albo wplatają sobie warkoczyki z syntetycznych/naturalnych włosów, albo wyglądają jak osobnik z filmu powyżej.
Taka genetyka, oczywiście nie dotyczy to wszystkich czarnych, ale sporej części.
Od kiedy sadistic to animal planet?
Od kiedy sadistic to animal planet?
Odkąd dzieci z tok toka zdominowały portal.
świeżo importowana z sawanny, nie wie jeszcze, że w cywilizacji trzeba zakrywać tłuste dupska...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów