Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ps
Pisowcy, ze względu na niski iloraz inteligencji nie rozumiejący ironii i pozbawieni poczucia humoru, za 3...2...1...
"- wal się na ryj lewacka kurwo!!!1!1#"
Zgłaszam na milicję, to barbarzyństwo! znęcanie się nad istotami żywymi!
ps
Pisowcy, ze względu na niski iloraz inteligencji nie rozumiejący ironii i pozbawieni poczucia humoru, za 3...2...1...
Dobry pomysł. Może zgłosić do otwarta.org?
- wal się na ryj lewacka kurwo!!!1!1#
proszszsz
Zajebista wersja , ale ja osobiście wolę bardziej tłustą wersję :
music.youtube.com/watch?v=WF-0vw7dHeA&si=-DUp3Thr8F1-UJUj
ps
Nie tłumacz swoich żartów polityką, są po prostu chujowe
ps
czy ty jesteś jakiś niedojebany?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów