📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
od kiedy w finlandi jest wysokie spożycie alkoholu? stereotypowe myślenie jakiejś biedy umysłowej
Polska jest pierwszym na świecie rynkiem pod względem ilości spożycia Finlandii.
o proszę, jak zwykle Polska najlepsza
W Skandynawii piją rzadko, ale do oporu. Gadałem kiedyś ze Szwedem i Norwegiem. Generalnie imprezy z alkoholem mają dwa razy w roku, ale w ich trakcie przez okno leci wszystko, łącznie z żonami.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jamajka najlepsza.
Był błąd przy niemcach, poprawiłem.
"You can never be too white"
W sowieckiej rosji nie było problemów.
xts napisał/a:
od kiedy w finlandi jest wysokie spożycie alkoholu? stereotypowe myślenie jakiejś biedy umysłowej
Kiedyś mieszkałem pół roku w Finlandii (blisko 15 lat temu) i było wysokie spożycie alkoholu. W zasadzie to wódę łoili jak rasowi Słowianie, nie mogłem narzekać na brak chętnych do wypitki.
Na dodatek mieli dobry system upijania się ekonomicznego, w saunie (sauna była w prawie każdym domu).
Nie sądzę żeby coś się zmieniło w ostatnim czasie w tej kwestii...
Szwajcarski model do mnie najbardziej przemawia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów