Jeżeli narzekacie na upał, polecam Wam korzystanie ze sprawdzonych sposobów np. przymieszkaniowych basenów, tak jak ci państwo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam w takie cieplo chcial bym poruchac w takim basenie.
Widzę że sami ruchacze....
W wodzie to nic fajnego ale to Wam kiedyś opowiedzą wasze kobiety....
mr-dupa napisał/a:
Widzę że sami ruchacze....
Nie no, twoja nie narzekała, jak robiliśmy to u mnie w basenie. Może słaby z ciebie ruchacz?
ee tam, to chyba nigdy w wodzie nie ruchaliście że tak mówicie, mój syn lat 5 jest zrodzony z seksu pod prysznicem więc XD
a potem jakaś żona rodzi mulata i weź się wytłumacz
Kahkeshan napisał/a:
twoja
IrekBednarz napisał/a:
a potem jakaś żona rodzi mulata i weź się wytłumacz
Dmuchana lala i twoja ręka nie jest jego laska przeciez, xoś ci sie pomylilo haha
Zajebista zabawa.
Woda wypłukuje sok z pizdy więc ruchasz na sucho. Kutas będzie bolał tydzień i jeszcze będzie zapalenie skóry od syfa z basenu.
Cipa przetarta do kości. Laska nie da się dotknąć przez dwa tygodnie.
Na wielki finał jeszcze wylizanie cipy z wody basenowej. Higienicznie podobnie jakbyś pił wodę z odpływu pod prysznicem.
Woda wypłukuje sok z pizdy więc ruchasz na sucho. Kutas będzie bolał tydzień i jeszcze będzie zapalenie skóry od syfa z basenu.
Cipa przetarta do kości. Laska nie da się dotknąć przez dwa tygodnie.
Na wielki finał jeszcze wylizanie cipy z wody basenowej. Higienicznie podobnie jakbyś pił wodę z odpływu pod prysznicem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów