W sieci znalazłem takie przeciętne zdjęcie, ale jak mu się skrzętniej przyglądnąłem zauważyłem faceta pakującego w żabę, która wącha tyłek chłopca, któremu mały tyranozaur w koronie robi gałę. Trzeba mieć zryty beret żeby ułożyć taką scenkę w sercu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
chłopca i tyranozaura widzę, ale jeszcze nie ogarnęłam, gdzie właściwie jest koleś z żabą...
A w lewym rogu są trzy ruchające się psy.
Cholera że też komuś chciało się to wszystko układać
Cholera że też komuś chciało się to wszystko układać
jak się zamknie jedno oko a drugie zmruży i odejdzie się od monitora tak z 5 metrów to widać twarz św.szczepana tylko w jakiejś chuście i ze snicersem w uchu...a jak patrzy się z drugiej strony monitora to nic nie widać ale nie sprawdzałem z wszystkimi odległościami...
chetek napisał/a:
lol ale wy gupi przecierz nic tu nie ma lol hahahahaha
Ale ty bystry jesteś.
chetek napisał/a:
lol ale wy gupi przecierz nic tu nie ma lol hahahahaha
nie pal więcej - bo tylko ty nic nie widzisz
Moja interpretacja.
Niestety nie jestem już w wieku szkolnym więc ku rozczarowaniu wielu z was nie dostrzegłem tam kutasów.
zjaraj się to zobaczysz nawet Św. Mikołaja
@up
Prędzej zobaczy zajączka wielkanocnego.
Prędzej zobaczy zajączka wielkanocnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów