📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Gada jak Wołoszański
Ale z tą intronizacją Jezusa to grubo popłynął...
… sarkazmu się chwyta.
Ale z tą intronizacją Jezusa to grubo popłynął...
Dobra ok. Ale kurwa ile można sadistic to nie jest miejsce na kampanie wyborcze!!!Tu się wchodzi żeby nie oglądać czegoś co jest na okrągło w telewizji. Ja jebie. Niedługo to komorowski swoje spoty będzie wrzucał.
Dlatego na takie tematy istnieje odpowiedni dział
… sarkazmu się chwyta.
Spoko gość ale z tym Jezusem to przegiął, nie każdy polak jest jednego wyznania. Rozumiem że elementem polskiej kultury i historii jest chrześcijaństwo ale zabrzmiało to jakby kandydował na prymasa Polski, a nie na prezydenta.
Taki chłodny faszyzm w estetyce tego spotu niejednego przyprawi o twardą knagę, jednak Grzechu jak na wolnościowca, którym się mieni, jest dość mocno oszołomiony. Niby kto będzie poważnie traktował gościa, który gdy tylko przyjdzie do telewizji to gada o lożach masońskich i wielki spisku żydowskim, a za jeden z priorytetów uznaje koronowanie Jezuska na króla
A ja bym chciał Świętowita na króla Polski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów