masz komara na plecach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
masz komara na plecach
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Majewski coś niezabłysnął tym programem jak dla mnie to lipa
racja program do dupy a skośnooki strasznie wkurwia
Symon mi się podobał juz bardziej w "swoim szoł": ale to już jest "chwytanie sie brzytwy" sory za błed ale dzis mecz leciał a prz meczu piwko było...
aż musiała edytować... dla tego chłamu piwa nie dam
aż musiała edytować... dla tego chłamu piwa nie dam
brylant1412 napisał/a:
Majewski coś niezabłysnął tym programem jak dla mnie to lipa
majewski jest lipą już od dawna
majewski się wkupił na kasie z tych chujowych reklam pko bp i reszta go i tak jebie. nawet w szczycie jego popularnosci dla mnie ten jego program był chujowy i obejrzałem pare odcinków tylko.
Jakiś kurwa 2go planowy aktorzyna co nic nie osiągnął jako aktor.
Jakiś kurwa 2go planowy aktorzyna co nic nie osiągnął jako aktor.
Akurat mongoł dobry jest Przeróbka spotu też świetnie oddaje zachowanie krzyżaków xD
"Ojej chyba mam orgazm" to mnie rozjebało ;D
kurde moj pies ma mokry nos i drgawki, ciagle tez lize sobie odbyt, moze jest na cos chory??? plis pomozcie
borisklinga napisał/a:
kurde moj pies ma mokry nos i drgawki, ciagle tez lize sobie odbyt, moze jest na cos chory??? plis pomozcie
Daj mu trochę strychniny, a na pewno przestanie lizać sobie odbyt
takie same pseudo satyryczne chujstwo jak poprzednie niech kurwa poprowadzi to ktoś z jajami jak karol z familiady
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów