Nawet pizdy ze skuterka nie zdjęła, mieli jej we łbie i dalej nic nie robi. Jebana pierdolona tepa kobieta !
Pełno takich, sam to widziałem pare lat temu po wypadku samochodowym na Mazowszu, zero reakcji ze strony sprawczyni.
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Oczywiście tępe babsko nie potrafi zareagować, zastosować pierwszą pomoc, wezwać karetkę, zatrzymać kogoś by pomógł, zablokować skuterkiem ruch by na typa nikt nie najechał itp.
Nawet pizdy ze skuterka nie zdjęła, mieli jej we łbie i dalej nic nie robi. Jebana pierdolona tepa kobieta !
Pełno takich, sam to widziałem pare lat temu po wypadku samochodowym na Mazowszu, zero reakcji ze strony sprawczyni.
Jaka kurwa karetka? Co ty pierdolisz?
Pionizex dla typa i powinni jechać dalej załatwiać swoje sprawy
Oczywiście tępe babsko nie potrafi zareagować, zastosować pierwszą pomoc, wezwać karetkę, zatrzymać kogoś by pomógł, zablokować skuterkiem ruch by na typa nikt nie najechał itp.
Tam już nie ma co ratować , uderzył głową w asfalt , na sto procent uszkodzenia mózgu , a biorąc pod uwagę że to jakiś brudny kraj w Azji to raczej chłop do wora i w ziemię, z drugiej strony pokazuje to jak ważny jest kask na motocyklu, przeżyłby z lekkim wstrząsem a tak to już sobie nie pojeździ
ępe babsko nie potrafi zareagować, zastosować pierwszą pomoc,
Ale po co ratować debila?
Wyzdrowieje, to będzie stwarzać zagrożenie dla normalnych.
z drugiej strony pokazuje to jak ważny jest...
...jak ważny jest rozum podczas używania narzędzi.
Mógł jechać bez kasku, ale nie jak jechał (czyli jak debil), ale normalnie, dostosowując się do warunków na drodze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów