18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
k................n 2015-07-03, 23:55 64
Siobhaan napisał/a:

Co za shit. Sąd to nie jest prywatny folwark sędziego, za gadanie takich rzeczy sędzia powinien być wykopany na zbity pysk z wykonywania zawodu nie wspominając już o tym, że takie zachowanie to podstawa do przekazania postępowania do innego składu.

zamknij morde
Zgłoś
kokos_123 2015-07-03, 23:56
Sędzia nie może znać oskarżonego, ani być powiązany z nim w jakikolwiek sposób. Wiem na pewno, ze w takim przypadku można żądać zmiany składu sędziowskiego i tu i tam, ale nie wiem czy jest to wymagane.

:oneko:
Zgłoś
bowmanek 2015-07-04, 0:12 3
Ludzie trollują z tym tłumaczeniem. Sędzina mówi, że gość bym w gimnazjum dobrym chłopakiem i jest zawiedziona tym, że tak skończył. Ma nadzieję, że facet wyjdzie na prostą.
Zgłoś
lokalnywatażka 2015-07-04, 0:34 1
@Siobhaan
weź gdzieś napisz jakieś zażalenie/skargę/reklamację.
No, nie można tego tak kurwa zostawić...
Zgłoś
Evil_Overlord 2015-07-04, 0:37 7
666WalczaK666 napisał/a:

Uwaga Tlumacze:

Sedzina przypomina czarnemu ze chodzila z nim do szkoly jak byli mali. Wtedy murzyn zaczyna plakac bo przypomina sobie ze ja wtedy okradał i gnębił i teraz wie, że ma przejebane. Sedzina o tym zaczyna mówic "Byłeś najwiekszym chujem w szkole i moj wyrok teraz bedzie stronniczy z uwzglednieniem tego ze wszystkich chujales, nie zapomnie ci tego i zawisniesz za kradziez tego loda dziewczynce spod sklepu"

Dostał karę śmierci.

Jesteś z siebie dumny?
Zgłoś
jakub97sc 2015-07-04, 0:48
Zna gościa czy nie - myślę, że takim tekstem prędzej wywrze wpływ na czarnego i jego przyszłe postępowanie, niż ten śmieszny wyrok, który dostanie.
Zgłoś
forest1600 2015-07-04, 0:57 26

tu macie kurwa z napisami przyglupy

asg2few
Zgłoś
Abulcasis 2015-07-04, 1:26 43
Patrząc na to, że to TVN, to prędzej uwierzę 666Walczakowi666 w jego tłumaczenie .
Zgłoś
kapitanstefan 2015-07-04, 11:18 10
Siobhaan napisał/a:

Co za shit. Sąd to nie jest prywatny folwark sędziego, za gadanie takich rzeczy sędzia powinien być wykopany na zbity pysk z wykonywania zawodu nie wspominając już o tym, że takie zachowanie to podstawa do przekazania postępowania do innego składu.

Widzę, ze po wysypie internetowych profesorów prawa polskiego zaczyna się wysyp znawców prawa amerykańskiego
Zgłoś
X................i 2015-07-05, 21:23
@qwased dzięki za link, bo wersja kolegi wyżej z ukradzionym lodem i karą śmierci wydawała mi się jakaś taka nieprawdopodobna
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów