Przyjaciele z middle school...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Świat jest mały. A swoją drogą to nie wiem po co się zastanawiała co się z nim stało po szkole. W końcu kolo jest czarny więc wiadomo było gdzie skończy.
Uwaga Tlumacze:
Sedzina przypomina czarnemu ze chodzila z nim do szkoly jak byli mali. Wtedy murzyn zaczyna plakac bo przypomina sobie ze ja wtedy okradał i gnębił i teraz wie, że ma przejebane. Sedzina o tym zaczyna mówic "Byłeś najwiekszym chujem w szkole i moj wyrok teraz bedzie stronniczy z uwzglednieniem tego ze wszystkich chujales, nie zapomnie ci tego i zawisniesz za kradziez tego loda dziewczynce spod sklepu"
Dostał karę śmierci.
Sedzina przypomina czarnemu ze chodzila z nim do szkoly jak byli mali. Wtedy murzyn zaczyna plakac bo przypomina sobie ze ja wtedy okradał i gnębił i teraz wie, że ma przejebane. Sedzina o tym zaczyna mówic "Byłeś najwiekszym chujem w szkole i moj wyrok teraz bedzie stronniczy z uwzglednieniem tego ze wszystkich chujales, nie zapomnie ci tego i zawisniesz za kradziez tego loda dziewczynce spod sklepu"
Dostał karę śmierci.
To żaden wybitny zbieg okoliczności, przez 20 lat zerówki też byście sporo przyszłych sędziów poznali.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
pewnie w liceum dala mu dupy, a on nie przypuszczal ze wyrucha prawo w taki sposob
powiedziała mu że jest od niego mądrzejsza bo przynajmniej skończyła pierwszą liceum i się chłop załamał
Przeciez moglobybyc na odwrot nie ?
Przeciez moglobybyc na odwrot nie ?
Rax napisał/a:
pewnie w liceum dala mu dupy, a on nie przypuszczal ze wyrucha prawo w taki sposob
Middle school to na polski gimnazjum.
Gdzie pewnie odpadl w 1 klasie.Gdyby byl w liceum to wsrod swoich mialby range naukowca i tak czesto przed sadem nie stawal.
Mogę się uśmiechnąć i scrolować dalej z przyjemnością.
Wiecie czego murzyn tak jęczy? Bo będzie miał mistrial i prawdopodobnie nie odsiedzi ani dnia wyroku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów