Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ryzykowalibyście swoje życie w obronie jakiegoś pijaka któremu właśnie gość zrobił drenaż klaty śrubokrętem bez chwili zawahania?
Bo ostatnio sporo osób pierdoli co by to nie zrobili w takich sytuacjach.
Ja bym miał wyjebane i poszedł sobie w pizdu bo jak się wpierdolisz między dwóch ćpunów/pijaków kłócących się o 5 złotych to taki typ jest nieobliczalny i chuj wie co zrobi.
Co innego jakby ktoś zaatakował bezbronne dziecko ale w takim przypadku jal na filmie to PIERDOLĘ i idę w swoją stronę.
Zawszę wyjaśni co ma, a czego nie ma myśleć "normalny" człowiek, a co "typowy użytkownik sadistic.pl"
Ile to radości daje, czytanie twoich niebanalnych przemyśleń pod prawie każdym postem.
Interesuje nas, co byś zrobił i jak rozwiązałbyś sprawę. Nie tylko przy bójce meneli, ale także przy remoncie silnika i polityce KE.
Ach... Chodząca wikipedia. Mądrość, sumienie i serce tego portalu.
Podejrzewam, że odpowiesz donosem, pismem na pw lub śmiesznym gifem.
Kto wie. Jesteś pełen niespodzianek.
Twój kolega i akolita, Cara_al_sol
Dobrze, że pod większością tematów jest komentarz najmądrzejszego.
Zawszę wyjaśni co ma, a czego nie ma myśleć "normalny" człowiek, a co "typowy użytkownik sadistic.pl"
Ile to radości daje, czytanie twoich niebanalnych przemyśleń pod prawie każdym postem.
Interesuje nas, co byś zrobił i jak rozwiązałbyś sprawę. Nie tylko przy bójce meneli, ale także przy remoncie silnika i polityce KE.
Ach... Chodząca wikipedia. Mądrość, sumienie i serce tego portalu.
Podejrzewam, że odpowiesz donosem, pismem na pw lub śmiesznym gifem.
Kto wie. Jesteś pełen niespodzianek.
Twój kolega i akolita, Cara_al_sol
No i sadolowe kozaczki co by najebały każdemu wszędzie - co byście zrobili jako świadkowie tego?
Ryzykowalibyście swoje życie w obronie jakiegoś pijaka któremu właśnie gość zrobił drenaż klaty śrubokrętem bez chwili zawahania?
Ja bym miał wyjebane i poszedł sobie w pizdu bo jak się wpierdolisz między dwóch ćpunów/pijaków kłócących się o 5 złotych to taki typ jest nieobliczalny i chuj wie co zrobi.
Co innego jakby ktoś zaatakował bezbronne dziecko ale w takim przypadku jal na filmie to PIERDOLĘ i idę w swoją stronę.
Zadzwoniłbym na pogotowie "ratunkowe", to bym zrobił.
Chuj mnie obchodzi o co i za co się nie dogadali - ze skutkiem z prawej strony .
Jedno ścierwo w grobie, drugie dożywocie w pierdlu - zdrowe społeczeństwo vs patologia 2:0
To jest 1:1. Jeden nie przeżyje, ale drugi będzie prowadził wystawne życie na koszt podatnika.
No i sadolowe kozaczki co by najebały każdemu wszędzie - co byście zrobili jako świadkowie tego?
Strzeliłbym do gościa.
W każdej sytuacji gdzie komuś się dzieje krzywda bez względu na to czy to menel czy normalny człowiek- spierdalam jak najszybciej, żeby nikt mnie jeszcze nie oskarżył o nieudzielenie pomocy.
To jest 1:1. Jeden nie przeżyje, ale drugi będzie prowadził wystawne życie na koszt podatnika.
Jeśli to rosja to dostanie miskę do srania i pajdę chleba Był tu kiedyś materiał o rosyjskich więzieniach i tam to akurat jest kara, a nie izolacja w wygodnym łóżeczku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów