18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
PękniętySłoik 2020-08-11, 16:18 6
Skoro dwie kurwy się zapoznały, to powinni zaadoptować deskorolkarza i rodzinka jak talala.
Zgłoś
Essent 2020-08-11, 19:24 2
No kurwa, tego jeszcze nie było.Stulejowiec na desce wjebał się w motopizdę
Zgłoś
Noktowizor 2020-08-11, 20:27
dwa debile, jeden przeciska sie pomiedzy samochodami, drugi zapierdala bez wyobrazni
Zgłoś
pro_avenger 2020-08-11, 20:45
Teraz będzie moda na hulajpizdy.
Zgłoś
kabaszma 2020-08-11, 21:41
Polecam. Zapierdalasz 50kmh po chodniku, najebanym, strasząc gówno rodziców z dziećmi i mogą ci skoczyć bo nawet jak się w kogoś wpierdolisz to się kwalifikuje jako kolizja pieszych xD
Zgłoś
Tom9310 2020-08-11, 23:18 2
Essent napisał/a:

No kurwa, tego jeszcze nie było.Stulejowiec na desce wjebał się w motopizdę

pro_avenger napisał/a:

Teraz będzie moda na hulajpizdy.

No ciekawe jaka będzie ostateczna nazwa jaśnie panów na hulajnogach bo fakt obie nazwy są spoko

Zgłoś
wioletkak 2020-08-12, 0:58
Kierowco patrz w lusterka
Zgłoś
Noside 2020-08-12, 9:12
Kurwa! Jestem zjebanym lewakiem od zielonych i nie wiem czyja wina! Ten biały pajac nie musiał tam stać!

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów