Adwokat nie udźwignął sprawy przez co nastąpiło jej przegranie, a rozjuszony oskarżony postanawia wyładować swoje niezadowolenie na adwokacie, który go nie obronił. Prawo było tym razem po stronie napastnika, prawo buszu, prawo ulicy, prawo silniejszego pięściami wypłacającego domniemaną sprawiedliwość.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A Da Silva myślał że go nie skażą
Dziwny ten adwokat strasznie. Już nie wiem co mam skomentować.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Gdyby to był prawdziwy da Silva, to już na samej sali sądowej, by został zastrzelony
Teraz to adwokat wytoczy mu proces i dostanie 3x tyle,a następny też go nie obroni więc za jakiś czas będzie kolejny filmik.
Pięknie fantastico żeś to opisał hehe...", prawo buszu, prawo ulicy, prawo silniejszego pięściami wypłacającego domniemaną sprawiedliwość" Powinieneś przemawiać z ambony do wiernych
Sceptyk to widzę takzwany "underachiever". Fantastico na prezydenta!!! A nie jakiś kurwa klecha... :/
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów