📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Młody ściąga zasłużony haracz, idzie w ślady brazylijskich karteli, a mógł chujowi jeszcze odciąć kilka paluszków
Kolejny zajebisty filmik w poczekalni, nosz wiara w sadolowe pokolenie przywrócona
Kolejny zajebisty filmik w poczekalni, nosz wiara w sadolowe pokolenie przywrócona
KaptajnDżek napisał/a:
Młody ściąga zasłużony haracz, idzie w ślady brazylijskich karteli, a mógł chujowi jeszcze odciąć kilka paluszków
Sadolowe pokolenie to dobija do wieku tego co dostał w pysk
teraz synek może iść siedzieć i nie będzie musiał płacić
Gość w długich włosach wygląda jak drobny menel, a chudy cwaniak jak jakiś recydywista.
@janlew Ja usłyszałem, że pobił mamuśkę.Pewnie też za to dostał ojciec po ryju.swoją drogą,tak wychować syna,żeby lał cię po mordzie to
Yep. Bil matke i probowal go utopic za mlodego.
Mam nadzieje, ze bedzie wiecej czesci.
Mam nadzieje, ze bedzie wiecej czesci.
orisuniek napisał/a:
@janlew Ja usłyszałem, że pobił mamuśkę.Pewnie też za to dostał ojciec po ryju.swoją drogą,tak wychować syna,żeby lał cię po mordzie to
- I didn't hit your mom.
- You didn't hit my mom, you didn't try to drown me in a fuckin bathtub?
Potem nokaut.
orisuniek napisał/a:
No mnie wychowano tak, że jak tylko zobaczyłbym, że mój ojciec bije matkę, to bym do niego dołączył
Małolat na pewno coś ćwiczy, bo te dwa szybkie na brodę nie wyglądały na amatorszczyznę.
Bila to wy zostawcie w spokoju, nie zebym go bronił bo nie znam całej historii ale tak samo wy nie znacie.
Kto wie czy prawda nie wygladała w ten sposób:
Bill tyrał na żone i dziecko. Żona chlała, ćpała i dupy dawała. Doszło do rozwodu, jak zwykle biedna mamuśka z dzieckiem dostała chate Billa oraz alimenty. Bill natomiast zrujnowany decyzją sądu wylądował gdzieś w kamperze poza miastem. Mamuśce brakowało na luksusy to odegrała kolejną ze swoich ról jakoby Bill sie nad nimi znęcał w przeszłości i wysłała swojego RepoSyna po dolary.
Bill nie wygląda mi na alkozjeba, styl to typowe 80's pewnie modne w jego czasach młodości, podczas sprzeczki nie zachowuje sie agresywnie, nawet po paru gongach nie używa brzydkich słów... coś mi tu śmierdzi i nie jest to Bill.
Kto wie czy prawda nie wygladała w ten sposób:
Bill tyrał na żone i dziecko. Żona chlała, ćpała i dupy dawała. Doszło do rozwodu, jak zwykle biedna mamuśka z dzieckiem dostała chate Billa oraz alimenty. Bill natomiast zrujnowany decyzją sądu wylądował gdzieś w kamperze poza miastem. Mamuśce brakowało na luksusy to odegrała kolejną ze swoich ról jakoby Bill sie nad nimi znęcał w przeszłości i wysłała swojego RepoSyna po dolary.
Bill nie wygląda mi na alkozjeba, styl to typowe 80's pewnie modne w jego czasach młodości, podczas sprzeczki nie zachowuje sie agresywnie, nawet po paru gongach nie używa brzydkich słów... coś mi tu śmierdzi i nie jest to Bill.
z tego co synek mowi ladnie mu mamusia, leb sprała.
Tatus cie topil w wannie i cie nienawidzi, a mnie czesto bil.
Toz to rozwodowy klasyk.
Ciekawe czy to nie mamusia nagrywa.
Generalnie na miejscu kolesia wyjechalbym z kraju a nastepnym razem okonia zakisił w słoiku a nie w pierwszej lepszej.
Tatus cie topil w wannie i cie nienawidzi, a mnie czesto bil.
Toz to rozwodowy klasyk.
Ciekawe czy to nie mamusia nagrywa.
Generalnie na miejscu kolesia wyjechalbym z kraju a nastepnym razem okonia zakisił w słoiku a nie w pierwszej lepszej.
A mógł zabić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów