Drugi film przedstawia jak tatusiek ze swoimi kumplami dopadli chujków
Wg mnie i tak za lekko, ale zawsze coś.
Jakość chujowa, ale nie znalazłem innych nagrań...
Pierwszy film przedstawia cwaniaków "kilku na jednego".
Drugi film przedstawia jak tatusiek ze swoimi kumplami dopadli chujków
Wg mnie i tak za lekko, ale zawsze coś.
Jakość chujowa, ale nie znalazłem innych nagrań...
Całowanie butów perwers patoli. Dobrze, że mu skarpet nie kazał cerować.
To po tych szczypawkach tak się robi. Kiedyś tego nie było.
W następnym filmiku, dziadek z kumplami rencistami, będzie napierdalać ojca tego gówniaka.
Szkoda ehh kiedyś było solo jeden na jeden teraz solo 1x na 5x. Zwykłe frajerstwo. Ostatnio widziałem to na swoje oczy, że typka klepali w 5x a jeden nagrywał. Normalnie lekko mi odjebało.. Wyjąłem batona i pomogłem typowi co leżał prawie nieprzytomny . Tak spierdalali, że telefony, kasę i klucze pogubili. Kasę sobie wziąłem no no czemu nie XD no a telefony i klucze pewnie dalej tam leża
co te kurwy polskie maja z tym "przeproś! przeproś!" ich na prawde satysfakcjonują wymuszone przeprosiny czy to tylko łechtanie kruchego ego ??
P.S. błąd ze tatuś najebał dzieciakowi co bił jego synka, powinien jak juz to napierdolić jemu staremu na jego oczach. nie będzie mieć wyroku za bicie małoletniego a jednoczesnie dla kurewki to będzie wieksza trauma patrzec jak jego stary cierpi z jego powodu, nie mówiac o szacunku straconym do bitego starego.
Napierdalali się od zawsze, tu się nic nie zmieniło. Po prostu przyszła moda by to nagrywać i publikować.
Napierdalali się od zawsze, tu się nic nie zmieniło. Po prostu przyszła moda by to nagrywać i publikować.
Ostatnio jakiś wysyp takich akcji. Nie dość że w kraju drożyzna /inflacja, obok mamy wojnę to niektórym mało wrażeń i sami się napierdalaja między sobą