📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tolek01 napisał/a:
za to ochroniaz raczej tak
Na miejscu biznesmena zwolniłbym ochroniarza-pchlarza-panikarza z pracy
tolek01 napisał/a:
za to ochroniaz raczej tak
Pewnie też przytulił pare groszy i odegrał taką szopkę
Oni tam w podstawówce mają przedmiot „morderstwa na zlecenie i bez zlecenia”. Potem technikum i praktyki. Studiować nie musza bo mają fach w ręku.
Z tymi parchami z wiejskiej mogli by tak robić
Z bramą na styk. Szacun
jebany co do sekundy wbiega jebjbe i wybiega niczym McGiver ocierając się o bramę...
swoja drogą ochronarz tylko z nazwy i brak procedur. Pan biznessman powinein grzeczenie czekac w aucie az ochroniarz wyjdzie i bedzie asekurować wyjscie
swoja drogą ochronarz tylko z nazwy i brak procedur. Pan biznessman powinein grzeczenie czekac w aucie az ochroniarz wyjdzie i bedzie asekurować wyjscie
SkoPio1 napisał/a:
Jaka pogoda pod Kasprowym?
Wieje?
;>>>
Ja wiem że Cię górale wyruchali w bacówce i karmili oscypkiem z fiuta ale to się już robi nudne. Zmień płytę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów