Położyli gościa spać.
Położyli gościa spać.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przestałeś cenzurować swoje własne wypowiedzi, mamy progres pedałku. Te dwadzieścia sekund wystarczyło mi żeby zobaczyć jak baba pcha łapy pod pijanego i wiekszego faceta, jakiego więcej kontekstu się tu spodziewasz? Upośledzony jakiś jesteś?
niby skad wiesz co sie dzialo przed tym? pewnie najebany sie rzucal jak padalec to wylapal na pizde i zakonczyl balet. w 20 sekund cie robili to cie z deka nie dojebali - ssaj pale, moze pomoze.
ssaj pale, moze pomoze.
Tobie pedałku pomaga??? Domyślałem się że jesteś "ciepły" do tego debil, bo wciąż nie rozumiesz o czym piszemy. Czy na nagraniu ciemniaku od ssania kutasów widzisz żeby chłopaczek wchodził między babę a pijanego gdy ta pchała się z łapami? Czy może widzisz że czekał aż sytuacja się odwróciła? Żeby to zobaczyć wystarczy ten krótki filmik bez śledzenia ich losów na dwa pokolenia wstecz i bez jakiego kurwa kolwiek znaczenia co działo się chwilę wcześniej tęczowy chłopaczku.
Tobie pedałku pomaga??? Domyślałem się że jesteś "ciepły" do tego debil, bo wciąż nie rozumiesz o czym piszemy. Czy na nagraniu ciemniaku od ssania ku*asów widzisz żeby chłopaczek wchodził między babę a pijanego gdy ta pchała się z łapami? Czy może widzisz że czekał aż sytuacja się odwróciła? Żeby to zobaczyć wystarczy ten krótki filmik bez śledzenia ich losów na dwa pokolenia wstecz i bez jakiego k***a kolwiek znaczenia co działo się chwilę wcześniej tęczowy chłopaczku.
najebane maz w tej twojej glowce - widac ze nigdy z podstawowki nie wyszedles. mozg chyba zostawiles w kolejce po browary buraku. z tego co ona mowi "dont ever grab my wrist like that again" (imbecylku jak nie rozumiesz to sobie przetlumacz) kazdy debil z wyjatkiem ciebie domysli sie ze widocznie cos jej musial zrobic wiec reakcja mlodego byla prawidlowa rzuca sie jak padalec to chuj mu na ryj. a ty, fajo do szczania, wykastrowany kundelku nawet bys palcem nie kiwnal bo jestes prawiczkiem co siedzi w domu i bije kuca wgl to chuj ci na imie niewiem po co znizam sie do twojego poziomu zaraz gownem przesmierdne. jebal cie pies xd
najebane maz w tej twojej glowce - widac ze nigdy z podstawowki nie wyszedles. mozg chyba zostawiles w kolejce po browary buraku. z tego co ona mowi "dont ever grab my wrist like that again" (imbecylku jak nie rozumiesz to sobie przetlumacz) kazdy debil z wyjatkiem ciebie domysli sie ze widocznie cos jej musial zrobic wiec reakcja mlodego byla prawidlowa rzuca sie jak padalec to chuj mu na ryj. a ty, fajo do szczania, wykastrowany kundelku nawet bys palcem nie kiwnal bo jestes prawiczkiem co siedzi w domu i bije kuca wgl to chuj ci na imie niewiem po co znizam sie do twojego poziomu zaraz gownem przesmierdne. jebal cie pies xd
Mocne słowa jak na ciotę. I kiedy debilu była ta reakcja? Co? Kiedy zareagował? A gównem to już dawno przesmiardles jak ci cwelu narzeczony dał kutasa z dupy do japy.
Białorycezrzyk kurwa jego mać.
kolejny incel stulejarz... ile masz lat patusie, że obrażanie czyjejś matki uważasz za fajne?
kolejny incel stulejarz... ile masz lat patusie, że obrażanie czyjejś matki uważasz za fajne?
Gdzie niedorobiony imbecylu napisałem że uważam że obrażanie czyjejś matki jest fajne? Zacytuj mi pizdusiu gdzie to napisałem. Za głupi jesteś żeby załapać do czego się odniosłem? Nie nazywaj mnie incelem bo nie jestem twoim starym pajacu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów