Jak w temacie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
bogu dziękuje ze nie mam tak pojebanego śmiechu !
Miał.... czas przeszły został użyty prawidłowo..
zawsze sie zastanawialem, jak to tam jest w tym temacie.
Dobrze, że miał ten parasol, bo by zmókł.
Co to kurwa tu robi ?? Przeciez to na kwejka jest nawet za słabe... Joemonster przy tym to hard.
A tu kurwa na SADISTICU pedałek który chciał sie przed falą schować pod parasolem, ale mu sie zepsuł u zmókł... oj.
131 pizdkom ktore do tej pory dały piwka polecam wyprać rurki i jebnąć zastrzyk z testosteronem ...
A tu kurwa na SADISTICU pedałek który chciał sie przed falą schować pod parasolem, ale mu sie zepsuł u zmókł... oj.
131 pizdkom ktore do tej pory dały piwka polecam wyprać rurki i jebnąć zastrzyk z testosteronem ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów