18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sprzątaj to gówno
happyface • 2017-04-11, 13:55
"Przecież to chihuahua !"

Swoja drogą widzę że ładna patola w rodzinie.
Nie dość że matka tępa to jeszcze ojciec (najprawdopodobniej) ćpun albo alkoholik.
Współczuję dzieciakowi
Zgłoś
IOI 2017-04-11, 13:58 10
jak sie mieszka w jakiejs patolskiej dzielnicy to tak bywa
Zgłoś
r................4 2017-04-11, 14:01 77
Przedstawiciele tzw. white trash.
Swoją drogą , partner ładnie ma pozamiatane
Zgłoś
józekdeluxe 2017-04-11, 14:08 49
Przestraszyła się dopiero jak zgroził, że zajebie konkubentowi.
Jak w większości patologii jej hierarchia wartości wygląda następująco:

1. Telefon
2. Sierściuch (w tym wypadku chihuaha czy jak to się pisze)
3. Patolski konkubent (ćpun lub alkus)
4. Dzieci

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
P................� 2017-04-11, 15:09 18
Jak ja nie lubie takich małych wkurwiających psów, gorsi są chyba tylko ich właściciele
Zgłoś
BundyR 2017-04-11, 15:17 11
I dobrze, szlag mnie trafia jak idąc ulica widzę damulkę, która sobie stoi spokojnie, a jej pies sra na chodnik. Ta oczywiście nic sobie z tego nie robi, bo nie jej chodnik. Zawsze mam ochotę wciąż to guwno i natrzeć takiej ryj
Zgłoś
Bobikufel 2017-04-11, 15:34 28
"pozwolisz żeby tak do mnie mówił?"
nie dziwie się ze koleś ćpa przy takiej debilce
Zgłoś
daro7557 2017-04-11, 15:49 3
Po co komu pies wielkości szczura.
Zgłoś
Polemon 2017-04-11, 15:51 21
Hahahah bardzo dobrze zrównał to gówno z gównem

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
waloos 2017-04-11, 17:02 47
No kurwa ten film to jest kolejny dowód na to że u sporej części kobiet logiki nie uświadczysz.
Na wytłumaczenie sytuacji i prośbę o posprzątanie, babka błyskotliwie odpowiada:
- To jest chihuahua!
Ja pierdole....
Nawet napruty ćpun wykazał się większą ilością inteligencji w tej sytuacji, bo kiedy zwróciła się do niego:

-Pozwolisz, żeby tak do mnie mówił?
odpowiedział:
-powiedział Ci, żebyś to podniosła.

Nawet dla męskiego odpadu społecznego logicznym było, że jak pies zesra się komuś pod domem, a ten ktoś sobie tego nie życzy, to należy sprzątnąć. Głupie baby oczywiście nie mogą posłuchać, tylko muszą kręcić aferę zawsze wtedy kiedy mają inne zdanie. Dobrze, że póki co w Polsce kobiet tego typu jest jeszcze stosunkowo mało, choć obserwując codzienność widzę lekki przyrost.
Zgłoś
h................o 2017-04-11, 18:13 2
@daro7557: lepsze to niż szczur wielkości psa.
Zgłoś
~Velture 2017-04-11, 19:50 2
Cytat:

Nawet dla męskiego odpadu społecznego logicznym było, że jak pies zesra się komuś pod domem, a ten ktoś sobie tego nie życzy, to należy sprzątnąć

Tu raczej chodzi o to, że naćpany konus nie będzie ryzykował obicia swojego ryja dla pizdy która się nim zasłania.

Wiele razy miałem akcje typu, że szedłem po pijaku z kumplami i oni zaczynali coś odpierdalać i rzucać się do ludzi a jak przychodziło co do czego to zaczynali do mnie gadać "weź mu jebnij" bo oni mieli po 170cm i jedyne co potrafili to zasłaniać się kimś większym i silniejszym a jak odmawiałem i mówiłem aby samemu któryś coś zrobił bo nie będę się wpierdalać i jak zacząłeś to skończ to parówy miękły i teksty do sprowokowanego typu "dobra chłopaki idziemy, szkoda czasu na frajera".

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
slowak 2017-04-11, 21:45
wydaje mi się, że ten jej koleś powiedział, "I told you to pick it up", nie He ;p ale ważne, że podziałało
Zgłoś
adamov 2017-04-11, 22:10
a mógł zrobić tak jak w Dniu Świra

Facet z brodą dwie korzyści, pizdę liże dupe czyści
Zgłoś
waloos 2017-04-11, 22:50 2
slowak napisał/a:

wydaje mi się, że ten jej koleś powiedział, "I told you to pick it up", nie He ;p ale ważne, że podziałało

Faktycznie mogło tak być, kabel w słuchawkach mi chuj strzelił, muszę przez laptopowe głośniczki słuchać.
Tak czy siak, nie zmieniło to sensu sytuacji. Nawet przechyliło na niekorzyść baby, bo nawet ćpun wcześniej jej powiedział żeby to zabrała.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów