Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sprzątanie
Mercury001 • 2015-05-05, 20:23
Takie małe sprzątanie na ulicy w GTA V

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Kaskaderdx10 2015-05-05, 21:16 33
no kurwa nawet śmieszne
w knurowie by sie teraz takie ze dwa przydały
Zgłoś
gura87 2015-05-05, 22:00 2
troszku mnie to już nudzi jaranie sie tych co dostali w łapy gta na pc bo przeszedłem już 3 razy na ps3
ale zarazem troche szkoda ze nie wychodziło na wszystko na raz bo pare fajnych akcji sie pojawiło a mi sie już ni chce odpalac czwarty raz gietea5
Zgłoś
werewolfer 2015-05-05, 22:08 1
Ja rozumiem, że chcecie mieć jakis wkład w ten portal.. ale naprawde wrzucanie filmików z gry..?
Zgłoś
J................r 2015-05-05, 22:14 9
@ up
zamknij dupe
Zgłoś
nobas 2015-05-05, 22:15 2
@JADoktor

ladnie nam sie tutaj przedstawiles
Zgłoś
drexet1 2015-05-05, 22:19 9
Co jest kurwa, to jest sadol? czy kwejk2 ? kolejny film z gta5 na głównej. Ja rozumiem, że wyszło gta5, wiem że to fajna gra, ale to nie znaczy, że trzeba obowiązkowo zrobić jakiś debilny filmik z tej gry, i wpierdalać gdzie popadnie, tylko po to, żeby dostać wirtualne piwa.

Zgadza się, nie mam żadnych tematów, i chuj.

BTW, nie ktoś wrzuci tego gifa na którym jest ten tekst: co wy kurwa zrobiliście z sadolem.
Zgłoś
zakuman 2015-05-05, 22:23
hehe robie to samo, to jest najlepszy pojazd w grze jak Cie zaczna gliny gonic to tylko ich wywracasz i jedziesz dalej
Zgłoś
m................t 2015-05-05, 22:27
Kurde pograłbym sobie, ale nie chce mi się 60gb ściągać :/
Zgłoś
meme18 2015-05-05, 22:41 2
drexet1 napisał/a:

Zgadza się, nie mam żadnych tematów, i chuj.

Dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę. Sam gówno robisz i narzekasz na innych. Weź zluzuj i przestań narzekać.

Du ber om förlåtelse på dina bara knän
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Zgłoś
pelepele 2015-05-05, 22:58
W Knurowie taki by się przydał przeciw policji
Zgłoś
Marachi 2015-05-05, 23:13 7
W Knurowie to by się przydało wojsko na małpy którzy rzucają gównem w cywilizowanych ludzi.
Po prostu rach ciach i mamy Polskie Ferguson. Małpy powyłaziły na ulice i sieją rozpi*rdol i zamęt.
W pale się nie mieści jak słuszna śmierć jednego Idiotę łamiącego przepisy jest w stanie wpłynąć na spokój całego miasta...
Mam tylko nadzieje, iż zwierzaki przekroczą w końcu cienką linie która dzieli ich od odstrzelenia i ich odstrzelą. Mniej gówna w społeczeństwie.

Btw. Sadol kiedyś był inny lepszy, sad but true.
Zgłoś
Rocky71 2015-05-05, 23:44
Zagram sobie w gta fajw za 5 lat jak bedzie wchodzic 10

Tylko na sadistic możesz uświadomić sobie że twoje życie nie jest tak chu#owe.

... ?
Zgłoś
~żułw 2015-05-06, 5:33
e gdzie ta koparka stoi?

facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nf

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
werewolfer 2015-05-06, 8:29
JADoktor napisał/a:

@ up
zamknij dupe

I Ty masz pajacu 28 lat? Nie wierze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów