📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Od dziś wierzę w reinkarnację
Dobrze że sam był, bo jakby z kolegami to i koledzy by dostali bo przecież wszyscy tacy sami
Dał kolegom po mordach i zaraz wszyscy wrócą na wspólne lekcje, jeszcze się będą z tego śmiali ale wszystko wyjaśnili.
Jakby to były kobiety to, o ja pierdole...
Jakby to były kobiety to, o ja pierdole...
Catar napisał/a:
codziennie - razem
Niespełnione marzenia homoseksualnego sadola o miłości męsko-męskiej, wyrażone jakże krótkim,a dosadnym, krótkim tekstem...wyrażającym tęsknotę za pragnieniem utopijnym.
Przecież to są klony;d
Berserk wpadł w szał.
Młody stwierdził, że nie ma już nic do stracenia i poszedł na całość. I dobrze, bo by go sklepali.
Młody stwierdził, że nie ma już nic do stracenia i poszedł na całość. I dobrze, bo by go sklepali.
Że też oni wiedzieli którego bić... przecież oni wyglądają tak samo
może ktoś wpierdolić w to muzykę z Mortal Comabat ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów