📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mam wrażenie, że post wyżej, to wideo ze środka chałupy z tej wstawki.
Postawię sobie drewnianą chatkę na palach, na brzegu oceanu, co się może stać? - pomyślał hamburgerożerca. republikanie mówią przecież że ocieplenie klimatu do bujda, a ja im wierzę, bo na nich głosował mój ojciec, dziad i pradziad, i to się nie zmieni, nawet jak co roku będę musiał stawiać tę jebaną chatę, i co roku tajfuny będą ją zmiatać
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
A bieżąca woda w nim jest?
Po otwarciu okna
Mandacik to za mało do płokułatuły trzeba podać 😄
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów