Nie widać karnacji Pana z bronią w ręku aczkolwiek styl napadu sugeruje jeden właściwy kierunek w ocenie napastnika. Suma sumarum nieudana próba obrony kończy się dla sprzedawcy heroicznym zgonem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeżeli było to w USA, to napastnikowi grozi czapa, zależnie od stanu. W Polsce dostałby 3 lata za nieumyślne zabójstwo, bo przecież nie planował zabić tylko dokonać rozboju.
Nie widać karnacji, ale słychać język Nigglish. Tak więc orzekam, iż jest to człowiek o karnacji czarnuch.
Przeczytałem opis i nie muszę oglądać.
Piwo.
Piwo.
Skąd dowody na to że zginął? Nie ma śladów krwi,chyba w nogę dostał ?
@up: dostał raczej w brzuch, a nie w nogi. Krew wylała mu się do środka - krwotok wewnętrzny plus szybkie zakażenie.
Zginąć w obronie kilku papierowych banknotów, o praktycznie żadnej wartości, i to jeszcze w nie swoim sklepie(chyba). Selekcja naturalna jest taka piękna.
@up
Ty jakis slepy jestes czy ki chuj. Koles wykonal polecenie otworzyl kase a rabus i tak go postrzelil. Dlatego jestem za kara smierci a nawet egzekucjami na miejscu dla takich smieci.
Ty jakis slepy jestes czy ki chuj. Koles wykonal polecenie otworzyl kase a rabus i tak go postrzelil. Dlatego jestem za kara smierci a nawet egzekucjami na miejscu dla takich smieci.
Ja jestem za tym całkowicie, aby każdy miał broń pod ręką. Ale te typ najwyraźniej nie miał. Więc jakim trzeba być debilem aby szarpać się z uzbrojony napastnikiem?! Ja rozumiem, kiedy nie ma wyjścia, jesteśmy pod ścianą i ma na nas dokonać egzekucji, wtedy wóz albo przewóz. A tutaj wystarczyło stanąć z boku i wrócić na noc do domu zamiast kostnicy. Zawsze będę potępiał głupotę.
Aż czekałem, jak zaczną się tu zgłaszać wielcy zwolennicy broni, bo przecież wtedy było by lepiej! A chuj że nawet nie zdążyłby popatrzeć na tą broń, bo koleś już w niego celuje, a on musi dopiero po nią sięgnąć (o ile ma ja przy sobie w kaburze). To tak jak Jefers śmiał się z broni do obrony w domu. Broń w sejfie w jednym miejscu a kule w drugim. Co innego że ktoś chce mieć broń, zupełnie inna rozmowa.
@Sorra18
Chuj, może i jestem ślepy na jedno oko, ale ja widzę dokładnie, że kolo oberwał kulkę (o ile dostał bo w sumie nie widać że jest postrzelony czy krwi choćby na ziemi, i chyba z takiej odległości to pocisk przeszedłby nie wylot? Nie znam się na tym) po tym dopiero jak zaczął być bohaterem i próbował walczyć z napastnikiem.
@Sorra18
Chuj, może i jestem ślepy na jedno oko, ale ja widzę dokładnie, że kolo oberwał kulkę (o ile dostał bo w sumie nie widać że jest postrzelony czy krwi choćby na ziemi, i chyba z takiej odległości to pocisk przeszedłby nie wylot? Nie znam się na tym) po tym dopiero jak zaczął być bohaterem i próbował walczyć z napastnikiem.
@sorra18 dostal kulka bo sie zaczal szarpac. gdyby grzecznie skulil dupe pod lade moze nic by mu sie ostatecznie nie stalo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów