18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde26 2024-12-06, 17:57 1
Wzorowe obywatelskie zachowanie.
Zgłoś
LucasSaatkamp 2024-12-06, 18:23
Heh jeszcze go dobił ciekawe czy pójdzie garowac
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-06, 18:30 2
Małpoludy myślały, ze black friday to specjalnie dla nich
Zgłoś
jawox 2024-12-06, 19:05 1
PabloSkills napisał/a:

Dwie ostatnie pestki to już morderstwo a nie obrona ;]

Po prostu humanitarnie dobił bydle.
Zgłoś
drukarka666 2024-12-06, 20:10
Prawo stanowe mówi dwojnako w kwestii obrony koniecznej (zależnie od stanu), prawo federalne mówi także dwojnako. Jednakże każdy amerykański sędzia, który ma więcej rozumu niż fistaszek, zapyta - "czy skoro się pan bronił, to czy zużył pan cały magazynek?" Dalej to jest zabawa dla wyższych instancji, a obywatel jest wolny.
Zgłoś
SOSHI79 2024-12-06, 20:29
Ale złoto materiał aż się gęba cieszy na sam widok akcji!
Zgłoś
mianas 2024-12-06, 20:29
zydu napisał/a:

to nawet bez dziur smierdzi gównem, serio, a pomyślcie jaki sztynks jes jak sie w tym dziur narobi ... biedny wybiegł ze sklepu, żeby sie nie zrzygać

Za dobicie Chyży skaże go na zabicie
Zgłoś
FiodorGorki 2024-12-06, 21:13
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Nie oczy, tylko nos. W koncu dwoch murzynów wbilo mu do sklepu

A sprzedawca to też chyba taki pigment-positive
Zgłoś
ChwałaOsranejKacapii 2024-12-06, 21:34 2
noo i jednej czarnej kurwy mniej teraz tylko zajebane żydo-lewuchy muszą rozjebać po jednej dzielnicy w każdym większym amerykańskim mieście bo wredny biały zabił biednego czarnucha ( pewnie ten też nie może oddychać chuj mu w czarne zimne dupsko )

[ Dodano 2024-12-06, 21:39 ]
PabloSkills napisał/a:

to pistolet go zabił w końcu też jest czarny

[ Dodano 2024-12-06, 21:41 ]
Parkometr napisał/a:

Lepiej mieć pewność, że osoba, która jest w stanie cię zabić została unieszkodliwiona. Mało tu filmików, gdzie gość po kilku kulkach jest w stanie oddać strzał?
Kolor skóry napastnika może oczywiście oznaczać, że właściwą formą obrony byłoby klękanie

a w przypadku kontaktu z czarnuchem to on do teraz tam powinien strzelać
Zgłoś
pierdylion83 2024-12-06, 21:47 1
Dlaczego?
Dlaczego ja się pytam?
.
.
.
.
Dlaczego odjebał tylko jednego?
Zgłoś
JanJankowski 2024-12-06, 21:59 1
Sprzedawca przypilnował żeby nie rozchodzili tematu. Miał być RIP. Budżet ochronił przed zbędnymi wydatkami. Pochówkiem obciążyć rodzine
Zgłoś
rafal9106 2024-12-06, 22:03 7
Dobrze chłop zrobił, szacun. Serio, popieram całym sercem. Ale wiecie, co jest najgorsze? Że ze względu na zboczenie zawodowe (tak, jestem nudnym prawnikiem) wyobrażam sobie jak jego sprawa zostałaby rozpatrzona przez polski sąd. Po pierwsze, facet oddał strzał w momencie, gdy nie był bezpośrednio zagrożony atakiem. Czyli w najlepszym wypadku przekroczył granice obrony koniecznej (tzw. eksces ekstensywny, czyli niewspółmierność momentu obrony do momentu ataku - czyli napierdalasz napastnika za wcześnie, albo za późno, bo przecież możesz się bronić tylko wobec zamachu "bezpośredniego"). No i potem jeszcze ta luta do leżącego typa... Aż kurwa słyszę te teksty prokuratora w stylu "napastnik nie stanowił zagrożenia ze względu na odniesione rany i odstąpił od zamachu [no odstąpił, bo dostał kulkę xD]. Wobec tego strzał do leżącego napastnika winien być rozpatrywany jako wykraczający poza kontratyp obrony koniecznej, stąd zachowanie to stanowi przestępstwo z art. 148 kodeksu karnego, tj. zabójstwo. Wobec okoliczności zdarzenia wnoszę o przyjebanie panu ekspedientowi wyroku w wymiarze jedynie 10 lat, bo niby miał rację, ale w sumie to trochę jednak przypał". Tak, chujowo to u nas wygląda. Marzy mi się takie podejście organów do kwestii obrony koniecznej jak w tych konserwatywnych Stanach... Dużo musimy się jeszcze nauczyć, ale to może dlatego, że u nas takich akcji za dużo nie ma i przepisy wymyślają goście, którzy nawet nigdy po mordzie nie dostali.

Ale się rozpisałem, sorry. Ale wkurwia mnie to.
Zgłoś
KozYoŁ 2024-12-06, 23:22 2
PabloSkills napisał/a:

Dwie ostatnie pestki to konieczność.
Zgłoś
Piotrusz 2024-12-07, 1:10 1
MarekJarek1 napisał/a:

Spanikował (do czego miałby prawo również w Polsce).
Pro tip: jeśli nie chcesz, żeby Twoja ofiara spanikowała i przesadziła z obroną, wystarczy nie być pierdolon-m czarnuchem i nie straszyć, że się kogoś zabije

Pierdolonym
Zgłoś
CelnikJudasz 2024-12-07, 3:08 1
Kolejny czarny śmieć zutylizowany.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem