Miał broń i nie bał się jej użyć.
Miał broń i nie bał się jej użyć.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwie ostatnie pestki to już morderstwo a nie obrona ;]
Po prostu humanitarnie dobił bydle.
to nawet bez dziur smierdzi gównem, serio, a pomyślcie jaki sztynks jes jak sie w tym dziur narobi ... biedny wybiegł ze sklepu, żeby sie nie zrzygać
Za dobicie Chyży skaże go na zabicie
Nie oczy, tylko nos. W koncu dwoch murzynów wbilo mu do sklepu
A sprzedawca to też chyba taki pigment-positive
[ Dodano 2024-12-06, 21:39 ]
to pistolet go zabił w końcu też jest czarny
[ Dodano 2024-12-06, 21:41 ]
Lepiej mieć pewność, że osoba, która jest w stanie cię zabić została unieszkodliwiona. Mało tu filmików, gdzie gość po kilku kulkach jest w stanie oddać strzał?
Kolor skóry napastnika może oczywiście oznaczać, że właściwą formą obrony byłoby klękanie
a w przypadku kontaktu z czarnuchem to on do teraz tam powinien strzelać
Ale się rozpisałem, sorry. Ale wkurwia mnie to.
Dwie ostatnie pestki to konieczność.
Spanikował (do czego miałby prawo również w Polsce).
Pro tip: jeśli nie chcesz, żeby Twoja ofiara spanikowała i przesadziła z obroną, wystarczy nie być pierdolon-m czarnuchem i nie straszyć, że się kogoś zabije
Pierdolonym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów