Specjalista nie jestem ale aż dziwne żeby woda miała takie ciśnienie, jak było to spalić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No Fajnie. Woda Tama Ziemia mistyfikacja. Nie podoba mi się!!
Bo widzisz, duży zbiornik+mała dziurka=wysokie ciśnienie
Zwyczajne, czy nawet awaryjne spuszczenie wody ze zbiornika to raczej nie było, nie użyliby materiałów wybuchowych. Zgaduję, że zapora od dłuższego czasu była nieczynna i została przeznaczona do rozbiórki.
kojotto, nie, żadnych. Trzykrotnie krzyczeli "fire in the hole" dla zabawy, wcale nie było też wybuchu.
@up
okresy się lejo na filmiku.
Wszedłem poczytać wypociny gimnazjalnych specUF i się nie doczekałem. Zobaczę jutro
okresy się lejo na filmiku.
Wszedłem poczytać wypociny gimnazjalnych specUF i się nie doczekałem. Zobaczę jutro
Roszp napisał/a:
kojotto, nie, żadnych. Trzykrotnie krzyczeli "fire in the hole" dla zabawy, wcale nie było też wybuchu.
To mówisz, że słychać strzały?
A faktycznie, słychać. Ale z takimi osądami lepiej ostrożnie, bo u nas w Polsce można zostać przez to oszołomem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów