📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Oczyszczanie zatok. Pewnie miał jakieś zapalenie.
CZyszczenie zatok... normalna sprawa... sam to praktykuje... potem świst taki w nochalu żę się sąsiedzi budzą i krzyczą... Gdzie ten pociąg
Polaki to debile part 2137
Intubacja nosowo-żołądkowa jest rutynową i ważną procedurą w przypadkach kolki. Sonda nosowo-żołądkowa to długi, elastyczny wąż, który wkłada się do nozdrza konia do gardła, struktury, która służy zarówno jako wejście do przełyku, jak i tchawicy.
Intubacja nosowo-żołądkowa jest rutynową i ważną procedurą w przypadkach kolki. Sonda nosowo-żołądkowa to długi, elastyczny wąż, który wkłada się do nozdrza konia do gardła, struktury, która służy zarówno jako wejście do przełyku, jak i tchawicy.
Ratilt napisał/a:
Olej wymienia. Widać że przejeździł więcej niż 10k kilometrów xD
Strach pomyśleć, gdzie w rozrządzie będzie grzebał.
Zjadłbym tego konia w kebbabie. Mniam mniam mięsko!!
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów