📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gość z niejednego konia spuszczał. W tym wypadku nie czyni go to pedałem.
On mu to z płuca spuszcza?
biedny konik
Kutazz napisał/a:
Po co koniu cewnik w nosie? xD
Konie podobno nie są w stanie rzygać, widocznie coś z żołądka mu trzeba było spuścić.
Halman napisał/a:
ale nosem?
Nosem, tak się zakłada sondę do żołądka u koni - inaczej się nie da
Olej wymienia. Widać że przejeździł więcej niż 10k kilometrów xD
Ludzie co wy nie wiecie tak się właśnie robi najlepszy koniak którym później zachwycają się wszyscy degustatorzy. Najdroższą kawę robi się z nasion wysranych przez jakąś tam odmiana lisa a tu koniak najwyższych standardów porządnych przez bogaczy. I każdy kto marzy o bogactwie niech wie że będzie musiał to spożywać gdyż w oczach innych bogatych snobów nie będzie miał poważania.
To jest budyń.
Kolejny odcinek jackass?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów