📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Takeda, nazywasz mnie ograniczonym bo za 1,5 roku będę mógł przy swoim nazwisku dopisać "inż." i bez większego problemu znajdę pracę za godne pieniądze? Nie martw się, przy odrobinie szczęścia do tego czasu w McDonald's zaczną do Ciebie mówić panie kierowniku
@up, ja też tak myślałem będąc na studiach... Gówno prawda. Pamiętaj, w jakim kraju żyjesz.
Pan hitler mnie końcówką rozwalił
Pan hitler mnie końcówką rozwalił
sherman napisał/a:
@Takeda, nazywasz mnie ograniczonym bo za 1,5 roku będę mógł przy swoim nazwisku dopisać "inż." i bez większego problemu znajdę pracę za godne pieniądze? Nie martw się, przy odrobinie szczęścia do tego czasu w McDonald's zaczną do Ciebie mówić panie kierowniku
Do McDonaldsa się nie wybieram, wymienionych przez Ciebie kierunków bynajmniej nie studiuję
Jakie wy macie problemy:) Jesteśmy normalnie zarabiającymi ludźmi:) I robimy takie filmy bo lubimy. Aha tak pisaliśmy do "Rozmów w tłoku" u Majewskiego, rozgryźliście nas. Nie nie jesteśmy brudasami bo każdy z nas ma mydło, wannę i ciepłą wodę w domu i lubimy z nich korzystać .
Takeda napisał/a:
Układania płytek chodnikowych nikt nie ma ochoty tutaj oglądać, no chyba że któraś spadnie robotnikowi na łeb. A zarządzanie jest właśnie od tego, żeby ktoś kierował takimi ograniczonymi ludźmi jak ty.
Pierdolisz, absolwenci zarządzania są po to, żeby Biedronka i Tesco miały dobrych pracowników na kasę, bo w swoim zawodzie pracy nie znajdą, a do fizycznej lewusy się nie nadają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów