Dostaje wpierdol od Koreańczyków
Dostaje wpierdol od Koreańczyków
[ Dodano: 2024-11-01, 00:57 ]
PS. niech przyjedzie do Polski i walnie tekstem kalibru ,,heil hitler'' to wątpie że stąd wyjedzie, chyba że w trumnie.
Czytajcie to głosem Krystyny Czubówny.
a platformy streamingowe na to pozwalają
Nie pozwalają bo go wywalili z głównych social mediów, więc streamuje na "tolerancyjnym" Kicku, na którym też dostał bana, ale tworzy kolejne konta.
Piękne dzisiaj czasy.Murzynek jeździ po świecie, wali rasistowskie teksty do wszystkich szczając przy tym na lokalną kulturę, a platformy streamingowe na to pozwalają, a jak biały powie raz słowo ,,nigga'' to koniec jego kariery na zawsze. Niech no sie znajdzie jakiś lewak-filozof i wytłumaczy mi jak to jest fair.
PS. niech przyjedzie do Polski i walnie tekstem kalibru ,,heil hitler'' to wątpie że stąd wyjedzie, chyba że w trumnie.
Mnie dziwi jeden fakt - wielu streamerów słucha nigga gangsta rapu, gdzie co chwilę padają teksty typu "i killed motherfuckin' nigga", "that's some real nigga shit", "yeah, my nigga bro", nigga this, nigga that i wszystko ok, nic się nie dzieje. A napisz raz samo "nigga" na czacie, zupełnie bez kontekstu - i nagle wszyscy "zszokowani", rasista, nazista, ban na te życie i następne, tak w razie czego, gdyby reinkarnacja to nie mit plus jeszcze kilka tematów na twitterach czy redditach. Świat ocipiał.
Piękne dzisiaj czasy.Murzynek jeździ po świecie, wali rasistowskie teksty do wszystkich szczając przy tym na lokalną kulturę, a platformy streamingowe na to pozwalają, a jak biały powie raz słowo ,,nigga'' to koniec jego kariery na zawsze. Niech no sie znajdzie jakiś lewak-filozof i wytłumaczy mi jak to jest fair.
Też tego nie rozumiem, małpy mogą wyzywać każda inna rasę i nikt nic na to nie powie. A jak ja powiem do któregoś mały czarnuchu to wszystkim odpierdala.
Muszę wypierdalać z tej Anglii i znaleźć robotę w inny przedszkolu.
Muszę wypierdalać z tej Anglii i znaleźć robotę w inny przedszkolu.
napisał @Megatrans666 .....
Wyjaśni ktoś bardziej o co poszło ?
Podczas podróży do obcych krajów bambus obraża i prowokuje miejscowych. Ponieważ to nie Europa czy blmpwe USA dostaje wpierdol.
Bardzo piękny film, mjut na o3 me....
spokojnie jest taki co wychwala Niemcy nawet gada PO niemiecku i co ? Jagodzanki go kochajo ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów