Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Gdzie? Gęsiego kretynie, GĘSIEGO. Czyli jeden za drugim. Jesli nie rozumiesz, czemu misiek strąbił pedalarzy i czemu gościu spadł z rowerka, to nie rób prawka na jakiekolwiek auto ani na motocykl, tylko siedź w swojej piwnicy, a po miesicie poruszaj się komunikacją, albo taksówkami.
kodeks drogowy dla rowerzystów Artykuł 33, punkt 3.1:
"3. Kierującemu rowerem lub motorowerem zabrania się:
1) jazdy po jezdni obok innego uczestnika ruchu, z zastrzeżeniem ust. 3a;"
A co mamy w punkcie 3a?
"3a. Dopuszcza się wyjątkowo jazdę po jezdni kierującego rowerem obok innego roweru lub motoroweru, jeżeli nie utrudnia to poruszania się innym uczestnikom ruchu albo w inny sposób nie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego."
A co zrobiły święte krowy z filmu? Zablokowały CAŁY PRAWY PAS, bo musiały jechać koło siebie.
Ja pierdolę, nie sądziłem, że dożyję czasów, gdy będę musiał komukolwiek tłumaczyć podstawy podstaw. Zasady srania w kiblu, albo jak przełykać jedzenie też mam ci wytłumaczyć? A ten od faka ten środkowy palec niech sobie w dupę wsadzi i tam pokręci. Brawa dla miśka, oby pedalarz nie zapamiętał numerów rejestracyjnych, i nie poszedł z tym do sądu. Jebać, gnoić takich ludzi. Nikt ci nie zabrania jeździć rowerem, ale wszystko trzeba robić z głową.
lubisz walić konia ?
Wystarczyło ostrzeć pedalarza a teraz jest fajny materiał i nadzieja, że ciołek straci trochę czasu na wyjasnienia u policmajstrów
Rozumiem, że tego buca z filmu jak tylko coś zrobi nie tak, to trzeba napierdalać po łbie...albo jak nieprawidłowo zaparkuje to wyjebać mu szybę.
Wystarczyło ostrzeć pedalarza a teraz jest fajny materiał i nadzieja, że ciołek straci trochę czasu na wyjasnienia u policmajstrów
morda konfidencie jebany
Uuu...Kto raz przy swojej kobiecie został uderzony, osmieszony jak pizda i nie oddał, ten nigdy nie będzie przez nią szanowany. Jebany pedalarz juz nie zarucha
zawsze moze uzyc twojego sposobu - upic do nieprzytomnosci i wziac na spiocha
Uuu...Kto raz przy swojej kobiecie został uderzony, osmieszony jak pizda i nie oddał, ten nigdy nie będzie przez nią szanowany. Jebany pedalarz juz nie zarucha
Może ona rucha jego?
A koles w samochodzie dobrze zrobil. Szkoa, ze pizda w rurkach nie poczula sie mocna, i jeszcze nie skakala wiecej
Ja raz jechałem rowerem przez pasy, a jakiś pedał w aucie na mnie trąbi i pokazuje mi swój malutki paluszek. Podszedłem do jego auta i wyjebałem mu lusterko z kopa Wsiadłem na rower i pojechałem dalej.
z taty samochodem się nie liczy
Spaślak w klapkach dostałby w ryj i kopa w jaja jakby mnie tak zepchnął z roweru. Pomijając ,że nie jeżdżę na rowerze.
Ojojoj nie strasz bo się zesrasz
Pedalarz nauczony szacunku do innych. Bo sam do siebie powinen stracić
Art. 217
§ 1. Kto uderza człowieka lub w inny sposób narusza jego nietykalność cielesną, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli naruszenie nietykalności wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
Ja to tu tylko zostawię
Paragraf 2 do kompletna bzdura bo jak cię ktoś jebnie i mu oddasz to jest obrona.
Nie wiedziałem że żyje w tak dzikim kraju że można kogoś uderzyć bo mu pokazał palec
Paragraf 2 do kompletna bzdura bo jak cię ktoś jebnie i mu oddasz to jest obrona.
Nie wiedziałem że żyje w tak dzikim kraju że można kogoś uderzyć bo mu pokazał palec
kolejny konfident wszystkie konfidenty to pizdy co same nie potrafia sie obronic... co za kurwa czasy pedalow w rurkach
Dlatego sprawy w sądach się ciągną latami. Nie ma czasu na poważne rzeczy bo ludzie do sądu chodzą że sprawami typu "bo mnie popchnął". Jechał rowerem jak cipa to dostał, powinien wstać, pojechać dalej i przemyśleć co zrobił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów