Właśnie dlatego na skrzyżowaniach nie powinno się zapierdalać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
To widok z drona?
Nie. Z bloku jakiegoś. Tu filmik z podobnej perspektywy sadistic.pl/wyprzedzic-za-wszelka-cene-vt566034.htm6309172
Kiedyś przez kilka lat mieszkałem w wysokim bloku z bezpośrednim widokiem na bardzo podobne skrzyżowanie. Gdyby ustawić kamerkę, to myślę, że spokojnie byłoby co najmniej pięć podobnych nagrań.
Majomir napisał/a:
A on myślał
że się przebije ?
Nie, nie myślał. Był pewien. Poza tym do myślenia potrzebny jest mózg
W dupę jebany chuj wyjechał na czerwonym z pasa do jazdy prosto mijając kolejkę czekających na zmianę świateł. Motorzysta nie miał szans i jak najbardziej pierwszeństwo....jak 90% innych wrzucanych tu filmów z udziałem motocykli
SławomirS napisał/a:
W dupę jebany chuj wyjechał na czerwonym z pasa do jazdy prosto mijając kolejkę czekających na zmianę świateł. Motorzysta nie miał szans i jak najbardziej pierwszeństwo....jak 90% innych wrzucanych tu filmów z udziałem motocykli
Do tego huj jebany nie miał żadnej widoczności, zasłaniały mu auta czekające na lewoskręt, czy to motor czy auto nie mógł go widzieć, a mimo to nie zwolnił na lewoskręcie , nie mówiąc o zatrzymaniu się.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Właśnie dlatego na skrzyżowaniach nie powinno się zapierdalać.
Dla ciebie wszyscy zapierdalają, czy to motor, hulajnoga, czy rower, każdy twój post,albo komentarz to "zapierdalał", jeśli na tym filmie gość na motorze zapierdalał, to oba auta po przeciwnej stronie, też zapierdalały. Zacząłem się zastanawiać jaka jest według ciebie normalna prędkość. Nie pisz tylko proszę, że skoro to motor, to gość powinien jechać 20km/h na każdym skrzyżowaniu i uważać na downa w puszcze.
0,2847981 sekundy przed uderzeniem widać, że samochody na lewoskręcie zaczynają ruszać. Biorąc pod uwagę opóźnienie na reakcję na zielone światło, dajmy 1 sekundę, czyli 1,2847981 s paliło się już zielone światło dodając 0,5 sekundy opóźnienia między czerwonym a zielonym pomiędzy poszczególnymi sekcjami skrzyżowania mamy w przybliżeniu 1,7 sekundy. Miej więcej tyle świeciło się czerwone jak motocyklista wjechał na skrzyżowanie.
Tak było, nie zmyślam. Źródło poniżej,
Instytut Danych Z Dupy
Tak było, nie zmyślam. Źródło poniżej,
Instytut Danych Z Dupy
PATRZ W LUSTERKA: motokurwy są wszędzie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów