Według źródła pasażer zginął na miejscu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Co on kurwa nie widział 10 aut stojących na czerwonym i z pełnym impetem zajebał w tył jednego z nich?
robertocarlos23 napisał/a:
Co on kurwa nie widział 10 aut stojących na czerwonym i z pełnym impetem zajebał w tył jednego z nich?
Tak.
Cieszę się, że mogę pomóc.
Zasłabnięcie, zaśnięcie, panika.... chuj go wie, ale powodów multum.
Siriuz napisał/a:
Zasłabnięcie, zaśnięcie, panika.... chuj go wie, ale powodów multum.
... gejowski lodzik
SkoPio1 napisał/a:
Tak.
Cieszę się, że mogę pomóc.
A dziękuję. Twój post dał mi nowy pogląd na sprawę.
Co on kurwa nie widział 10 aut stojących na czerwonym
Widział, przecież łypał długimi
Srogie? W Polsce gostek bmw przy 250km//h uderzył w drugi samochód i większość wierzy, że to przeżył
Masan napisał/a:
W tył Vana? xD.
To jest VAN :
To jest samochód dostawczy :
Ale tak srogie pierdolnięcie
"Gazela", bo to u Ruskich. To prawie jak Żuk.
Jeśli ktoś siedział z przodu... to na pewno zginął... mam nadzieje że wszyscy wespół z kierowcą siedzieli z tyłu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów