📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
mesjans napisał/a:
Czy mi się wydaje że ta szyba nie pękła tylko ramki odleciały?
To nie ramki a Profile aluminiowe.
C0C0JUMBO napisał/a:
nie Profile tylko profile a nie aluminiowe tylko amelinowe. To je amelinium a tego nie pomalujesz...
Dzisiaj napisał/a:
nie Profile tylko profile a nie aluminiowe tylko amelinowe. To je amelinium a tego nie pomalujesz...
Pomalujesz aluminium ale nie w warunkach domowych
C0C0JUMBO napisał/a:
Pomalujesz aluminium ale nie w warunkach domowych
Pomaluje w domu, tylko musi mieć farbę amelinową.
xXx5226 napisał/a:
Ssanie popuściło ? Bieda w Twoim słownictwie panuje widać .
Jaki autor, taka wrzutka.
xXx5226 napisał/a:
Ssanie popuściło ? Bieda w Twoim słownictwie panuje widać .
dEstabil_ napisał/a:
Jaki autor, taka wrzutka.
Jego opisy to męka dla umysłu. Gość nie umie skleić poprawnie zdania albo celowo to robi ale to już przecież halmanowa norma.
To przez to, że przyssawek nie poślinili.
C0C0JUMBO napisał/a:
Ramka z Profili aluminiwych/amelinowych. Pasi?
Edit: Aluminiowych*
Nie znam się na tym, ale podstawy fizyki chłopsko-rozumnej mi podpowiadają, że taką przyssawkę to powinni umieścić w środku ciężkości i dźwigać okno poziomo, to chyba raczej pewne, że w ten sposób będzie się mniej lub bardziej ześlizgiwać.
Nie znam się na tym, ale podstawy fizyki chłopsko-rozumnej mi podpowiadają, że taką przyssawkę to powinni umieścić w środku ciężkości i dźwigać okno poziomo, to chyba raczej pewne, że w ten sposób będzie się mniej lub bardziej ześlizgiwać.
Robię takie rzeczy zawodowo i takie umieszczenie ssawki jest jak najbardziej prawidłowe. Przyczyny mogły być różne, ale na oko ssawka była zwyczajnie za słaba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów