miło patrzeć i wiedzieć że moje podatki pójdą na takie cudne świecidełka ;/
Niektórym się nigdy nie dogodzi. Jakby nie było światełek to byłoby gadanie, że na zachodzie to mają stadiony, że się świecą jak psu jaja na wiosnę, a jak u nas zrobią całkiem porządne oświetlenie, to zaczyna się pierdolenie, że za dużo prądu, że na co idą moje podatki itd., a najśmieszniejsze jest to, że pisze to koleś który nie płaci podatków bo jest pewnie jeszcze na garnuszku mamusi.
Converter napisał/a:
miło patrzeć i wiedzieć że moje podatki pójdą na takie cudne świecidełka ;/
Niektórym się nigdy nie dogodzi. Jakby nie było światełek to byłoby gadanie, że na zachodzie to mają stadiony, że się świecą jak psu jaja na wiosnę, a jak u nas zrobią całkiem porządne oświetlenie, to zaczyna się pie**olenie, że za dużo prądu, że na co idą moje podatki itd., a najśmieszniejsze jest to, że pisze to koleś który nie płaci podatków bo jest pewnie jeszcze na garnuszku mamusi.
no i tutaj byś się chłopcze zdziwił bo ja nie Ty i zapchlonym studenciną na garnuszku mamy nie jestem
Także, nie ważne, jakie będzie to Euro, najgorsze jest to, że w Polsce.
Zjebani jesteście ze swoim narzekaniem na wszystko. Nie wybudują stadionu- chujnia, wybudują- chujnia bo chujowy, wybudują zajebisty- chujnia bo za nasze pieniądze. Chyba wam chujów w dupie brakuje.
Widzę, że ty masz ich pod dostatkiem
Sam jesteś koleżko "zjebany" włącznie ze swoją armią debili stawiających ci piwo. Skoro nie interesuje cię jak realizowany był projekt budowy stadionu, przetargi i finansowanie a cieszysz ryja jak małe dziecko to oznacza, że jesteś lewicowym przygłupem za którego myśli wyborcza i telewizja.
Do tego dziad pewnie jesteś bo pozwalasz się okradać !
I żeby nie było, jebać PO.