Pokaz możliwości oświetlenia stadionu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa cały ten Stadion Narodowy z dala wygląda jak niedokończony koszyk wiklinowy
"Stadion narodowy, teraz możesz zobaczyć porażkę polskiej reprezentacji w zupełnie nowym świetle."
tym hasłem mogliby stadion promować
tym hasłem mogliby stadion promować
miło patrzeć i wiedzieć że moje podatki pójdą na takie cudne świecidełka ;/
Zjebani jesteście ze swoim narzekaniem na wszystko. Nie wybudują stadionu- chujnia, wybudują- chujnia bo chujowy, wybudują zajebisty- chujnia bo za nasze pieniądze. Chyba wam chujów w dupie brakuje.
Jak Jarosław zbaw Polskę wygra wybory, to będzie tam wiece z pochodniami robił
@up Hahahaa toś dojebał !
@Wdr nie wiem, ja mam wyjebane na piłkę nożną, ale niedawno był lament, w całej Polsce że nam Euro odbiorą, a teraz płacz, że jednak będzie. Nie chce mi się przeszukiwać neta, szukając informacji n.t. Euro, żeby błysnąć "swoją" wiedzą, co nam w/w impreza da, ale wydaje mi się, że jak już coś budują to powinno być na światowym poziomie i chyba nawet wyszło (nie byłem nie widziałem).
Btw chyba dzięki temu, że organizujemy Euro 2012, pierwszy raz przeszliśmy o "etap wyżej" od kwalifikacji?
@Wdr nie wiem, ja mam wyjebane na piłkę nożną, ale niedawno był lament, w całej Polsce że nam Euro odbiorą, a teraz płacz, że jednak będzie. Nie chce mi się przeszukiwać neta, szukając informacji n.t. Euro, żeby błysnąć "swoją" wiedzą, co nam w/w impreza da, ale wydaje mi się, że jak już coś budują to powinno być na światowym poziomie i chyba nawet wyszło (nie byłem nie widziałem).
Btw chyba dzięki temu, że organizujemy Euro 2012, pierwszy raz przeszliśmy o "etap wyżej" od kwalifikacji?
Zabijam i płacą mi za to!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów