📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Pokaz możliwości oświetlenia stadionu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mi on się coraz bardziej zaczyna podobać, wcześniej jakoś tak szału nie robił, teraz jestem z niego dumny.
derley1 napisał/a:
@ mazuch
Sam jesteś koleżko "zjebany" włącznie ze swoją armią debili stawiających ci piwo. Skoro nie interesuje cię jak realizowany był projekt budowy stadionu, przetargi i finansowanie a cieszysz ryja jak małe dziecko to oznacza, że jesteś lewicowym przygłupem za którego myśli wyborcza i telewizja.
Do tego dziad pewnie jesteś bo pozwalasz się okradać !
Cieszmy się, że nasz stadion się świeci w barwach naszego kraju, a nie UE/Niemiec/Rosji.
OSRAM wszedzie, jasniej bedzie...
Ej wy chyba serio jesteście przytępawi na jaki chuj Ci stadnion ktorego miesięczne utrzymanie kosztuje tyle że spokojnie można by było opierdolić wszystkie domy dziecka w Polsce kasą owocami i zabawkami? na jaki chuj mi jakieś ojro żeby to jeszcze był jakiś spoko sport a nie piłka nożna sport który reprezentuje pedalstwo i oszustwo na jaki chuj mi ojro z którego zyski płyną do uefa:D? ludzie kurwa zachowujecie się jak w starożytnym Rzymie chuj cezar zrobił igrzyska trzeba się cieszyć... rozwinięty kraj poznasz po tym nie jakie ma stadiony tylko po tym jak ludzie reagują na to że są jawnie dymani w dupę...chuj s tego ojro będzie jedynie większy dług i pewnie jebanie do 70 roku życia
wole aby moje podatki szly na takie obiekty niz na tablety appla dla poselstwa czy premie dla dyrektorów.
Ogolnie to niezmiernie ciekawi mnie czy ludzi którzy pisza tu o podatkach w ogóle juz je płaca czy tak tylko pierdolą.
Ogolnie to niezmiernie ciekawi mnie czy ludzi którzy pisza tu o podatkach w ogóle juz je płaca czy tak tylko pierdolą.
Cytat:
Sam jesteś koleżko "zjebany" włącznie ze swoją armią debili stawiających ci piwo. Skoro nie interesuje cię jak realizowany był projekt budowy stadionu, przetargi i finansowanie a cieszysz ryja jak małe dziecko to oznacza, że jesteś lewicowym przygłupem za którego myśli wyborcza i telewizja.
Do tego dziad pewnie jesteś bo pozwalasz się okradać !
@derley1
Okradali nas, okradają i będą okradać, mówisz o przetargach, finansowaniu budowy stadionów, były afery z nagrodami itd. Oceniam stadion, a nie budowę, więc się odpierdol od sposobów budowy i nie wkładaj słów w moje usta. Poza tym zarzucając mi, że nie wiem jak był finansowany wychodzisz na idiotę i hipokrytę bo po 1 sam nie wiesz, a jakby wszyscy wiedzieli to większość z "góry" poszłaby siedzieć, a po 2 Ty nie wiesz jak są finansowane budowy szpitali, autostrad, wszelkie przetargi ministerstw itd itd. Nie da się wszystkiego wiedzieć, przekręt przekrętem popychany, a ręka rękę myje i nic nie zrobisz. Lepiej użalać się nad wszystkim O_o
Ps: Najlepsze są zawistne kurwy co cisną po ludziach którzy dostają piwa.
edit: widzę, że Ty wszystko wiążesz z polityką, omnibusie, pierdolisz cały czas o lewactwie oceniasz poglądy polityczne, sytuacje życiowe itd po 1 poście, a sam jesteś zaślepionym fanatykiem politycznym. I chuj mnie obchodzi na kogo glosujesz i się odpierdol od innych, bo każdy sobie głosuje jak chce. Przynajmniej idę i głosuję, mam jakiś wpływ.
Widzę, że mnie nawet zrozumiałeś chociaż nie podejrzewałem Cię o to.
Wszystko wiążę z polityką bo wszystko się do niej sprowadza.
... masz racje każdy głosuje sobie jak chce i przez to mamy to co mamy.
Wsiadaj w tramwaj i jedź się cieszyć stadionem
Wszystko wiążę z polityką bo wszystko się do niej sprowadza.
... masz racje każdy głosuje sobie jak chce i przez to mamy to co mamy.
Wsiadaj w tramwaj i jedź się cieszyć stadionem
Nie no fajny za 5 lat ruscy będą tam sprzedawać wódkę
@derlay1
Każdy ma prawo głosować jak chce bo to jest demokracja, nie jest idealna, ale lepsza niż autorytaryzm czy totalitaryzm, które zdaje się popierasz sugerując zdaniem: "każdy głosuje sobie jak chce i przez to mamy to co mamy. ". Mamy co mamy i ja osobiście nie uważam tego za złe (nie, nie głosowałem w ostatnich wyborach na PO, na Palikota też nie. Nie jestem fanem). Zamiast się cieszyć, czymś co naprawdę fajnie wygląda to muszą lecieć hejty. A j***ć koszta, przetargi, kolesi i inne pierdoły.
Bądźmy w miarę tolerancyjni, przynajmniej na czas euro i nie walmy tekstami o lewakach i moherach, bo sami ładujemy się w gówno, którym rzekomo każdy gardzi. Lewak czy prawicowiec może kibicować polskiej drużynie, napić się piwa czy trzepać po golu. K***a przez miesiąc dajmy sobie spokój. Później możecie mnie nazwać lewacką świnią czy pisuarem. J***e mnie to.
P. S.
Chętnie wsiądę w tramwaj z mazuchem i podjadę pod narodowy. Co jak co, ale stadion mamy spoko.
Każdy ma prawo głosować jak chce bo to jest demokracja, nie jest idealna, ale lepsza niż autorytaryzm czy totalitaryzm, które zdaje się popierasz sugerując zdaniem: "każdy głosuje sobie jak chce i przez to mamy to co mamy. ". Mamy co mamy i ja osobiście nie uważam tego za złe (nie, nie głosowałem w ostatnich wyborach na PO, na Palikota też nie. Nie jestem fanem). Zamiast się cieszyć, czymś co naprawdę fajnie wygląda to muszą lecieć hejty. A j***ć koszta, przetargi, kolesi i inne pierdoły.
Bądźmy w miarę tolerancyjni, przynajmniej na czas euro i nie walmy tekstami o lewakach i moherach, bo sami ładujemy się w gówno, którym rzekomo każdy gardzi. Lewak czy prawicowiec może kibicować polskiej drużynie, napić się piwa czy trzepać po golu. K***a przez miesiąc dajmy sobie spokój. Później możecie mnie nazwać lewacką świnią czy pisuarem. J***e mnie to.
P. S.
Chętnie wsiądę w tramwaj z mazuchem i podjadę pod narodowy. Co jak co, ale stadion mamy spoko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów