Polska i Ukraina oczami cudzoziemców
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
Polska i Ukraina oczami cudzoziemców
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CHAOZ napisał/a:
Hey,hey, who's not jumping is a Jew = kto nie skacze ten z Widzewa
Akurat skandują to co zwykle czyli 'kto nie skacze ten z Żydzewa', ale to byłoby trudno przetłumaczalne
Co wy gadacie. Myślicie, że za granicą jest inaczej? Że siedzą sobie spokojnie na trybunach. Może jedynie w 1 lidze, ale tak to napieprzają się więcej niż tutaj w Polsce.
Pierdoleni kurwa hipokryci z BBC, placza ze u nas zle a sami kurwa mieli kurwa rozroby i kurwa policja zrobila jeszcze mniej bo stala i obserwowala zamiast dzialac. Pocieli azjate na Ukrainie? Kurwa w Londynie zarzna kogos przynajmniej raz w miesiacu, o tym nie wspomna, rasizm, kurwa wiekszy rasizm w Londynie jest niz w Polsce. Do tego Campbell tak pierdoli a pewnie mysli ze Polska lezy w Azji a Ukraina to jest miasto jebany idiota.
jackalski napisał/a:
Akurat skandują to co zwykle czyli 'kto nie skacze ten z Żydzewa', ale to byłoby trudno przetłumaczalne
jewdzew? whos not jumping is from jewdzew hey hey
a tak wogole to jebac telewizje
Niech teraz powie nam Campbell kto zatrzymał tych idiotów co dewastowali Londyn. Nie wie ? To ja mu podpowiem. Londyńscy kibice. A podobno byli kiedyś gorsi od Polaków i po części na pewno gdzieś ta złość między nimi została.
Co do nienawiści w Anglii, to jak byłem bodajże dwa lata temu u kuzyna w Anglii, który pracuje w szpitalu, to mówił, że zadźgali Polaka w jednej z dzielnic pod londyńskiego miasta. Za co? Za to, że był Polakiem jak wyjaśniła angielska policja.
Druga rzecz, to nawet nie oglądając tego filmu mogę powiedzieć, że zostały wybrane najgorsze momenty z ostatniej dekady kibicowania w Polsce. Tylko pytanie gdzie zostały pominięte, charytatywne akcje, zbiórki na chore dzieci, zbiórki na zorganizowanie Mikołaja dla biednych dzieci, organizacja turniejów dla dzieci. O tym się milczy, bo po co rozpowiadać, że kibole zrobili coś dobrego ?
@vass Skończ Waść wstydu oszczędź. Nie wiesz o co chodzi to skończ pieprzyć farmazony, bo siejesz tylko i wyłącznie zamęt w ludzkich umysłach i nie pozwalasz co poniektórym poznać prawdy.
Co do nienawiści w Anglii, to jak byłem bodajże dwa lata temu u kuzyna w Anglii, który pracuje w szpitalu, to mówił, że zadźgali Polaka w jednej z dzielnic pod londyńskiego miasta. Za co? Za to, że był Polakiem jak wyjaśniła angielska policja.
Druga rzecz, to nawet nie oglądając tego filmu mogę powiedzieć, że zostały wybrane najgorsze momenty z ostatniej dekady kibicowania w Polsce. Tylko pytanie gdzie zostały pominięte, charytatywne akcje, zbiórki na chore dzieci, zbiórki na zorganizowanie Mikołaja dla biednych dzieci, organizacja turniejów dla dzieci. O tym się milczy, bo po co rozpowiadać, że kibole zrobili coś dobrego ?
@vass Skończ Waść wstydu oszczędź. Nie wiesz o co chodzi to skończ pieprzyć farmazony, bo siejesz tylko i wyłącznie zamęt w ludzkich umysłach i nie pozwalasz co poniektórym poznać prawdy.
"12 czerwca Rosja obchodzi swoje święto narodowe - Dzień Rosji. Kibice z Rosji, którzy przyjadą do Polski na Euro 2012 zwrócili się z prośbą o możliwość organizacji w Warszawie marszu z okazji Dnia Rosji. Nie było powodów, by odmówić im zgody na przemarsz. 12 czerwca, czyli w dniu meczu Polska - Rosja ulicami stolicy przejdzie nawet kilka tysięcy kibiców z Rosji. Policja i służby porządkowe są przygotowane na najgorsze, ale premier Donald Tusk uważa, że ze strony Rosjan nie ma zagrożenia." źródło se.pl
To święto nawiązuje do wypędzenia POLAKÓW z kremla. Dla mnie prowokacja mam nadzieje że stołeczni (i nie tylko) kibice pokażą co to znaczy best hooligans in Europe
To święto nawiązuje do wypędzenia POLAKÓW z kremla. Dla mnie prowokacja mam nadzieje że stołeczni (i nie tylko) kibice pokażą co to znaczy best hooligans in Europe
Ale koloryzują na stadiony na EURO nie będzie włazić takie bydło jak na tych filmach.
"Hey,hey, who's not jumping is a Jew = kto nie skacze ten z Widzewa " z zydzewa lapsie
nie no kurwa co za propaganda... jak ktoś wyżej napisał jak były zamieszki w londynie przez pare dni to było spoko... a z drugiej strony ten angol tak to pokazuje jak by na mecze Euro mieli przyjść sami kibole żeby napierdalać kolorowych;/ a i wniosek z tego taki, że jak sami naziści i rasiści to chociaż niemcy do nas przyjadą pohajlować sobie trochę
Kiedyś już wrzucałem ale wrzucę raz jeszcze co Ukraina robi z kibolami.
PS. Trzeba wiedzieć że nie chodzi się w pewne miejsca gdy się jest kim jest tak jak np. wiadomo że nie poszedłbym do jakiejś czarnej dzielnicy w Stanach czy Anglii ale na to patrzy się tylko z jednej strony jak widać.
PS. Trzeba wiedzieć że nie chodzi się w pewne miejsca gdy się jest kim jest tak jak np. wiadomo że nie poszedłbym do jakiejś czarnej dzielnicy w Stanach czy Anglii ale na to patrzy się tylko z jednej strony jak widać.
jestem dumny z naszego narodu jest to kawałek Polskości
biali problemu nie maja, w sumie jak popatrze na filmiki z mcdonalda w usia to nawet mnie to cieszy....
2:29 Austria jest nowym sąsiadem Polski? To jakiś sabotaż żeby Czesi nie dotarli na Euro? Chyba, że BBC zamieniło Czechu i Austrie na specjalne potrzeby programu. Albo są uberami i nie uczyli się geografii w podstawówce.
Zzzielonydodam jeszcze że pokazana jest tylko negatywna a raczej pokazana jest tylko ta strona kibiców i takie symbole które nawiązują do ogólnoświatowego problemu, mowa tutaj o antysemityzmie czy rasizmie, mentalność ludzka ma to w sobie że antysemityzm kojarzy tylko z hitlerem a hitler z wojną i z tym jak wytłukł mase ludzi, czyli rozumując jest tym złym i każdy kto przejawia bliskoznaczne antysemityzmu czy rasimzu zachowanie jest zły. Sam Campbell moim zdaniem wypowiada się jak by miał coś no koloru białego w krajach PL u UA. A BBC specjalnie puściło taki prowokacyjny reportaż tylko po to by zrócić na siebie uwagę i mieć oglądalność.... Media to media, durna spuścizna robiąca ludziom wode z mózgu.. Nie jestem kibicem i nie popieram wandalizmu, ale wszelkie Oprawy meczowe na POLSKICH stadionach są godne podizwu i szacunku, ob nigdzie w europie nie ma tak barwnych opraw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów