Polska i Ukraina oczami cudzoziemców
Polska i Ukraina oczami cudzoziemców
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak ogolnie to ciekawe czemu nie pokazali Wrocławia i Gdańska, brak sensacji ?
a ja chciałbym żeby każdy obcokrajowiec a w szczególności czarny poczuł naszą słynna gościnność, żeby każdy mógł powiedzieć w domu że coś od nas dostał - że nie wie co to było ale Polacy mówili na to "wpierdol"
Mam nadzieję, że Twoja matka dostanie kiedyś dostanie wpierdol dlatego, że jakiemuś debilowi będzie się nudziło. Tak by wylądowała w szpitalu. I tak z pół roku fizykoterapii. Fajnie by było... (sarkazm)
1)a siniaki czego się po świecie rozjeżdżają??? niech siedzą u siebie i dalej bluzki i ręczniki w chlorze rękoma przewracają.
Co to są siniaki? Ale czy to istotne? Po co się rozjeżdżają ludzie po świecie? By zobaczyć coś więcej niż swoje miasto wojewódzkie. Bo mają ambicje, fantazje albo po prostu są ciekawi świata...
2)dlaczego tak mało pokazali żydowa w Polsce? tak im nie na rękę...?
Może dlatego, że żydów w Polsce jest jak na lekarstwo. Ku utrapieniu tych, którzy manipulują 'owcami'. Dlatego, trzeba szukać żydów nawet tam gdzie ich nie ma... Bo potrzebny jest wspólny wróg, i dywersja by odwrócić uwagę od tego jak mocno Polacy są rolowani przez Polaków. Nie Rosjan, nie Niemców, nie żydów [ani Żydów], tylko przez Polaków... i taka jest smutna prawda.
Ktoś wspomniał o sutuacji zamieszek w Londynie z zeszłego roku, fakt policja nie zrobiła zbyt wiele. Ale ogólnie zdarzenia były równie mocno napiętnowane przez między innymi BBC.
Jesteśmy jacy jesteśmy, nie chce generalizować ale bardzo duża część rodaków to rasiści.
A angielscy kibice oglądający ten reportaż na pewno ze łzą w oku wspominali stare dobre czasy brytyjskiej kibolki ;]
Kibicuję Jagielloni, ale mam wyjebane na walki między kibicami, 8 czerwca zjednoczmy się i rozpierdolmy system, wierzę w naszą reprezentację i chuj
Debil. Przyjechał na typowy ligowy mecz lub derby do Krakowa i Łodzi i zdziwiony że jest dym z Policją
Swoją drogą nie ma to jak pokazać kilku, kilkunastu ćwierć-mózgów i na ich podstawie zaszufladkować wszystkich kibiców i Ultrasów, dzięki którym oprawa jest na najwyższym poziomie.
Tak bardzo jest zdziwiony naszą nienawiścią do obcokrajowców? Szkoda że powyższe filmiki uważa pewnie za normalne i słuszne.
Mają rację.Obcokrajowcy(nie tylko Polacy)odbierają im miejsca pracy.
My też nie chcemy emigrantów z innych krajów.
PS.Z okazji Euro-Jebać żydów.
Jebać brudasów, cioty, żydów, resztę świata poza Węgrami. Zero tolerancji.
A ty potrafisz tylko prowokować, jesteś taki sam jak inni
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów