18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
DzidaZawodnik 2018-07-19, 14:07
Odpalić matkę, a ojca na dożywocie i prace społeczne.
Zgłoś
Pankracy666 2018-07-19, 14:07
Takiego śmiecia jak kolega wyżej napisał - Krwawy orzeł lub kamienie i na dno.
Zgłoś
d................a 2018-07-19, 14:10 9
Banox napisał/a:

Piwko dali ci ktorzy mieli tak w dziecinstwie i przez rozjebane ciemiaczko wyplynal im mozg...

lamaga123 napisał/a:

nie dam piwa, bo za takie cos piwo to jak pozbycie sie czlowieczenstwa. żal mi tych dzieciaków, a ja powinni zywem ze skory obedrzec, nie zal mi takich kurew.

To Wy zazwyczaj dajecie piwa, za coś pod czym się podpisujecie? Czy o co chodzi?
Dla niektórych materiał godny piwa, to taki, który przekracza wyobrażenie, np. o naturze człowieka.
Zgłoś
Mom and Death 2018-07-19, 14:13 4
Jeszcze nie zdążyłem odpalić filmiku a już usłyszałem ten znajomy chór wycia, płaczu, lamentu i pierdolenia sadolowych miłośników dzieci donoszący się z sekcji komentarzy... A te najazdy na autora postu i na ludzi dających piwa, to już w ogóle trąca poważnym upośledzeniem umysłowym.

Zgłoś
szybkiLopez1991 2018-07-19, 14:18
Gdyby okazalo się że moja kobieta robi cos takiego mojej córce to bym ja zajebal, wyrwal chwasta
Zgłoś
loszo 2018-07-19, 14:36 1
Ja pierdole, zawsze przewijam takie filmy bo nie mogę tego oglądać, ale teraz obejrzałem.... i to parę razy.

Kurwa jestem w takim szoku, jak matka, ciotka ktokolwiek może robić coś takiego tak małemu bezbronnemu dziecku, przecież to jest nieludzkie. Krew na podłodze, rzucanie dzieckiem, i na koniec to duszenie, coś okropnego....

Najgorsze, że cały czas widzę oczy tego dziecka jak jest duszone, kurwa masakra. W takich chwilach jestem po prostu rozjebany.

Mam tylko nadzieję, że spotka ją zasłużona kara, niech umiera w męczarniach.
Zgłoś
Gogul 2018-07-19, 14:49 4
mogłem oglądać takie rzeczy póki nie miałem własnego dziecka które cieszy się, uśmiecha i jest niewinne a to jest skurwysyństwo powinni za to na żywca najpierw łamać a potem odcinać ręce. dziecko jest niewinną istotą, która jest uzależniona w swojej egzystencji od osób trzecich. nie mogę na to patrzeć.
Zgłoś
WrednaSzuja 2018-07-19, 14:54
To samo zrobił bym gdyby ktoś uwiązał mnie przy dzieciach. Moje życie obróciło się w piekło gdy brat się urodził. Nigdy nie bd chciał własnych potworów.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-07-19, 15:08
Nie wiem, jakoś mi to obojętnie, ni ziębi ni parzy... chociaż ciekawe, że do krwi biła, wyglądało jakby nie chciał uszkodzić. Tak czy siak ta strona powinna się składać właśnie z takich filmików. No nic, trzeba się cieszyć z tego co jest, hybrydy kwejka z hardem. Dodam, że na moje ucho to jakiś arabski języka na końcu, a suka na bank nagrała to by ranić swojego byłego, wysłać mu, pokazać jak traktuje jego potomstwo. Nic nowego na świecie, jakiś czas temu jakaś chińska mamuśka z podobnym materiałem tu była.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Dżizas_kurde 2018-07-19, 15:10
Siedzę na tym portalu już jakiś czas i rożne rzeczy widziałem...
Ale po tym filmie jestem po prostu wstrząśnięty.
Nawet jak zobacze coś okrutnego tutaj to zawsze jest takie wewnętrzne "fuj" albo "ja pierdole"
Ale teraz... kurwa... zatkało mnie..
Dramat kurwa....

coś więcej info na temat filmu ? Skąd pochodzi ? co ze sprawcą ?
Jakieś backstory ?

==============================================
Zgłoś
facet85 2018-07-19, 15:13
od samych komentarzy mnie kurwa telepie..A tu do tych co ich to nie rusza.. "brak odczuwania emocji i uczuć nazywamy anhedonią. Zjawisko to jest charakterystyczne w przebiegu depresji, a także przy schizofrenii jako tzw. objaw negatywny. Anhedonii towarzyszą również inne objawy, jak spłycenie afektu, brak spontanicznego wyrazu takich emocji, jak radość, gniew, żywiołowość. Wyrażane w anhedonii stany emocjonalne są „zszarzałe”, o zbliżonym kolorycie i podobnej ekspresji. Anhedonia jest stosunkowo częstym skutkiem ubocznym stosowania antydopaminergicznych leków przeciwpsychotycznych."

proponuję zacząć się leczyć
Zgłoś
GoblinJanusz 2018-07-19, 15:14 1
jak sie ktos zneca nad zwierzetami to mnie wkurwia, ale jak gowniaki napierdala to jakos zero reakcji, a jak dusi tego ciapatego skurwiela na koncu to nawet mnie to rozbawilo

oby kazda ciapata tak robila ze swoimi wypierdkami!! brawo dla niej, dac jej dluzszy lancuch w nagrode!
Zgłoś
100Burned 2018-07-19, 15:36
Znajdźcie nagranie na którym ktoś katuje kobietę, następnie wyobraźcie sobie że to ta co pastwi się nad tymi dziećmi. Nie ma za co.
Zgłoś
facet85 2018-07-19, 15:37 1
parafrazując już tak na poważnie. Ludzie się oburzają na krzywdę dzieci i jest to zdrowa instynktowna reakcja. zastanawiam się jak to jest, jak np. wyżej gdzie serio ? Nie odczuwasz żadnych emocji ? Przecież wiesz chyba co jest dobre i zle więc nie trzeba ci tego tłumaczyć A mimo wszystko bawi cię krzywda dzieci. czy na żywo jakbyś widział krzywdę dziecka też byś się śmiał? pytam serio.
Zgłoś
~Angel 2018-07-19, 15:41
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów