📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grube i sadystyczne. Ściągam zanim zniknie.
wiadomo cos wiecej ?
Ja ciekaw jestem, czego ty szukałeś, skoro takie coś wrzucasz. A już sam fakt, że wrzucasz... To dużo mówi o tobie.
Powiem tak. Ten portal zredefiniował sadyzm, rozszerzył przewrotnie jego definicję o wyśmiewanie głupoty ludzkiej. Podoba mi się taka koncepcja, właśnie po to wchodzę na ten portal... ale coś takiego się w niej nie mieści. Brakuje kluczowego składnika: głupoty kogoś, komu stała się krzywda.
Powiem tak. Ten portal zredefiniował sadyzm, rozszerzył przewrotnie jego definicję o wyśmiewanie głupoty ludzkiej. Podoba mi się taka koncepcja, właśnie po to wchodzę na ten portal... ale coś takiego się w niej nie mieści. Brakuje kluczowego składnika: głupoty kogoś, komu stała się krzywda.
Kurwa, nie ruszają mnie flaki i inne badziewia ale na takie coś nie mogę patrzeć. Normalnie gotuję się w środku. Co jej te dzieci zawiniły...
Też bym sobie tak chciał ponapierdalać, ale jak by przestało oddychać to pewnie przykro by mi sie zrobiło
BoBmaster napisał/a:
Też bym sobie tak chciał ponapierdalać, ale jak by przestało oddychać to pewnie przykro by mi sie zrobiło
No to w czym problem? Beż swój łeb i napierdalaj o ścianę, nikt Ci nie broni.
Skasowałbym ją jednym klapnięciem. Wszystko wezmę na klatę, ale coś takiego zasługuje na największe karę.
Cytat:
No to w czym problem? Beż swój łeb i napierdalaj o ścianę, nikt Ci nie broni.
Dla ciebie napierdalanie swoim pustym łbem o ściane to widać codzienność bo juz nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Do tego przecinaka zamiast młotka wystarczy twój zakuty łep. Głupi capie
BoBmaster napisał/a:
Dla ciebie napierdalanie swoim pustym łbem o ściane to widać codzienność bo juz nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Do tego przecinaka zamiast młotka wystarczy twój zakuty łep. Głupi capie
Problem z rozumnym czytaniem to ty masz. Głupszy capie
dobrze że ta kurwa to nagrała, mam nadzieję że już ją namierzyli i siedzi
Mam nadzieję, że kiedyś dorośnie, i jak będzie wiedziała, że sobie poradzi. to nadejdzie ten odpowiedni moment. Dzień zapłaty. Role się odwrócą, i zobaczymy na hardzie jak córka powoli dobija matkę czy ciotkę czy kogoś tam.
I to będzie bardzo długi, soczysty filmik, pełen płaczu, przeprosin, gdy już jest za późno, krwi, krzyku...
I to będzie bardzo długi, soczysty filmik, pełen płaczu, przeprosin, gdy już jest za późno, krwi, krzyku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów